La Grande Métairie

6
Vacanceselect.com logo

In het midden van een charmant Bretons landgoed ligt 5-sterrencamping La Grande Métairie, een perfect vakantieoord voor een schitterende campingvakantie. Ontdek een prachtig zwemparadijs en eersteklas faciliteiten in dit rustige en schilderachtige paradijs in de golf van Morbihan.

Het geweldige zwemparadijs van de camping bestaat uit binnen- en buitenzwembaden, waterglijbanen en een kronkelende lazy river. Op het ruime zonneterras staan mooie planten en palmbomen om een relaxte en weelderige sfeer te creëren.

Jonge kinderen worden hartelijk verwelkomd door het energieke personeel tijdens het inschrijven bij de Kids- of Teens club. Hier staan enorm leuke activiteitenprogramma's op ze te wachten, van sporttoernooien en speurtochten tot disco's. De kinderen worden hier goed verzorgd. Sportieve gezinnen kunnen samen basketballen, voetballen, volleyballen, tafeltennissen en nog veel meer. De speelhal is de perfecte plek om de hete middagzon te vermijden en een potje pool of tafelvoetbal te spelen. Verder is er een miniboerderij, een klimpark, een minigolfbaan en nog veel meer.

De heerlijke geur van vers gebakken brood brengt je naar de bakkerij die op de camping te vinden is. Het restaurant serveert heerlijke regionale en nationale gerechten en voor snel en gemakkelijk eten kun je terecht bij het afhaalrestaurant. De minimarkt heeft alles wat je nodig hebt om zelf een heerlijk gerecht te bereiden. Andere handige voorzieningen op de camping zijn onder meer een bar, een supermarkt en een kiosk.

We hebben prachtige accommodaties waaronder een aantal stacaravans met luxe bubbelbaden. Al onze accommodaties hebben ruime woonruimtes, handige voorzieningen en bevinden zich op groene, schaduwrijke plaatsen. Kies voor een echte campingervaring voor een verblijf in een van onze tenten. Kom je met een caravan? Kies dan voor een staanplaats met stroom en water.

In de omgeving van camping La Grande Métairie

De camping vormt een uitstekende basis om de omgeving te verkennen, waar tal van bezienswaardigheden te vinden zijn. Het meest bekend zijn de Megalieten van Carnac, een dichte verzameling megalithische rotsen en steenrijen.

Voor een dagje uit met de kinderen heeft het Grande Plage in Carnac een prachtig strand met goede faciliteiten. Als je zin hebt om de dag door te brengen in een andere omgeving raden wij een bezoek aan Belle Ile of een van de andere eilanden van de Golf aan.

Ben je op zoek naar prachtige architectuur? Dan zijn Château de Suscinio, Chateau de Josselin en Château de Rochefort-en-Terre zeker een aanrader. Dit zijn allemaal geweldige voorbeelden van prachtie Bretonse kastelen.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging la grande métairie

De ligging van "la grande métairie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.