Moulin de Kermaux

6
Vacanceselect.com logo

Frankrijk heeft vele mooie regio's en daar is Bretagne er zeker eentje van. In het zuiden van Bretagne ligt, op slechts 3 kilometer van het strand, de kleine en leuke 4-sterren familiecamping Moulin de Kermaux. De camping is lekker groen, familiaal en heeft naast leuke animatie in het hoogseizoen natuurlijk een zwembad met apart kinderbad en….waterglijbanen. En met zo'n mooie omgeving rondom de camping zit je hier gebeiteld! 

Vermaak voor iedereenErg praktisch, het zwembad kán overdekt worden. Als het wat frisser is kun je dus net zo goed de nodige waterpret beleven. Al vlei je natuurlijk het liefst neer op één van de zonnebedjes na die verfrissende duik. En de kinderen krijgen vast geen genoeg van die leuke waterglijbanen! Al zullen ze ook de animatie activiteiten niet willen missen. In juli en augustus wordt er voor allerlei leeftijden van alles leuk georganiseerd. Iets met het hele gezin ondernemen? Ga lekker midgetgolfen! Of wordt het tijd voor een persoonlijk ontspanmomentje? Reserveer de sauna en jacuzzi!

Zuid BretagneBretagne is mooi! Een beetje ruig, erg groen, veel stranden en bijzondere stenen! En voor dat laatste hoef je niet ver te gaan. Voor de camping ligt een veld met menhirs, enorme stenen waar men vroeger bezig was met geloof en rituelen. Ze staan in een lange rij, ook wel alignement genoemd. Loop er even heen deze vakantie! Over lopen gesproken, in een half uurtje wandel je naar het mooie zandstrand. Of pak jij liever de pendelbus? Deze rijdt voor een kleine bijdrage in de zomermaanden zowel naar het strand als naar verschillende toeristische plekjes. Een dagje de natuur in doe je natuurlijk op de fiets. Het schiereiland Quiberon ligt om de hoek en is heel afwisselend. Van ongerepte natuur met puntige kliffen tot typische dorpjes met blauwe luikjes en vele fleurige hortensia's. Dagje stad? Vestingstad Vannes is zeer veelzijdig met een jachthaven, middeleeuwse overblijfselen, kunst en een heerlijk sfeertje. De knusse binnenstad heeft ouderwetse klinkerstraatjes en kleurrijke vakwerkhuizen. Én je kunt er heerlijke kaasjes en gebakjes kopen. Smullen!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging moulin de kermaux

De ligging van "moulin de kermaux" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.