Port'Land

6
Vacanceselect.com logo

Camping Port'Land onderscheidt zich op vele fronten van een standaard camping. De eigenaren zijn architect en tuinarchitect. Deze combinatie heeft een spectaculair mooie camping opgeleverd, die meer weg heeft van een kasteeltuin als van een camping. De plaatsen zijn ruim en bieden veel privacy. Je treft hier alle voorzieningen die nodig zijn voor een top vakantie. Een binnenzwembad, een buitenzwembad met glijbanen, een prima restaurant, bar en een uitgebreid animatieprogramma. Daarnaast liggen alle trekpleisters zoals de landingsstranden, militaire begraafplaatsen en oorlogs musea dichtbij.

WaterplezierZowel op de camping als daarbuiten wacht je volop waterplezier, wat te denken van het heerlijke binnenzwembad, het verwarmde buitenzwembad met glijbanen en uitgebreide kinderbadje? Regelmatig worden hier voor jong en oud kennismakingen georganiseerd met de duiksport. Nog steeds geen genoeg van de waterpret, bezoek dan één van de vele zandstranden in de nabije omgeving. Het hele gezin zal zich hier uitstekend vermaken!

Culinair genietenDe regio Basse Normandie kent een rijke culinaire historie, te beginnen met een overheerlijke fruits de mer. gevolgd door een 'Veau à la Normandie', een heerlijk zacht kalfsvleesgerecht met o.a. aardappel ui en champignons dat je zeker geproefd moet hebben.Heb je nog een beetje ruimte over, probeer dan vooral de Tarte au Pommes gevolgd door een kaasplankje met o.a. Camembert. Als afsluiter neem je de digestif 'Calvados', een op cognac gelijkende drank gemaakt uit appelcider. Een ideale afsluiter van een vorstelijk diner!

Rijke historie Normandië staat natuurlijk bekend vanwege de landing van de geallieerde soldaten op de stranden aan het einde van de 2e wereldoorlog. Niet zo verwonderlijk dus dat je in deze omgeving vele militaire begraafplaatsen, monumenten en musea vindt. Maar er is nog veel meer te zien en te ontdekken, bijvoorbeeld het stadje Caen met zijn bijnaam 'de stad van de 100 klokken' of de middeleeuwse stad Bayeux.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging port'land

De ligging van "port'land" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.