Le Fanal

6
Vacanceselect.com logo

De kleinschalige camping Le Fanal ligt op loopafstand van het Normandische kustplaatsje Isigny-sur-Mer. Isigny-sur-Mer ligt aan de rivier L'Aure die via een diepe inham uitmondt in zee. Het zandstrand van Géfosse-Fontenay vind je op 10 kilometer afstand. Ondanks de sporen die de invasie van 1944 in Isigny heeft nagelaten, staan bij het vissershaventje nog een paar gekleurde huisjes die het dorp karakter geven. Isigny staat bekend om de typisch Normandische producten beurre, camenbert en caramels d'Isigny (mét Calvados erin natuurlijk!). Proef in je vakantie ook alle andere specialiteiten van Normandië, bon appétit!

Faciliteiten op Camping Le FanalOp Le Fanal valt van alles te beleven, vervelen zit er niet in deze vakantie. Kijk maar eens naar de mogelijkheden:
• Binnen- en buitenbad met glijbanen en kindergedeelte
• Miniclub, sport- en avondprogramma
• Speeltuin met touwtoestellen, trampoline en luchtkussen
• Tennisbanen, sportveld en fitness
• Beachvolleybal, tafeltennis en jeu de boules
• Restaurant, pizzeria, snackbar met afhaalmaaltijden en bar
• Broodjesservice

Cavados en MancheZin om de omgeving te ontdekken? Doen! Indrukwekkend zijn natuurlijk de 5 invasiestranden waarop de geallieerden op D-day landden. Omaha en Utah beach liggen niet ver van Camping Le Fanal. Omaha beach heeft een begraafplaats met ontelbare rijen witte kruisjes, het museum van Utah beach heeft veel en groot oorlogsmateriaal. Goed om weer eens na te denken over vrijheid. Een stadje dat gespaard is gebleven tijdens de bombardementen is Bayeux, de oorspronkelijke hoofdstad van de koppige Galliërs. Bayeux is bekend vanwege porselein, kantwerk en borduurwerk. Met name het 'Tapijt van Bayeux', een enorm groot goed bewaard geborduurd tapijt, is beroemd. Met kinderen is 'La Cité de la Mer' in Cherbourg een groot avontuur. Stap in een duikboot, reis mee met de Titanic, bewonder de zeebewoners en leer alles over de zee. En daarna oesters eten met uitzicht op de haven?

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging le fanal

De ligging van "le fanal" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.