La Ribeyre

6
Vacanceselect.com logo

Sunêlia Camping La Ribeyre is een leuke familiecamping midden in het vulkaangebied van de Auvergne. Het is een uitstekend onderhouden terrein met een mooi zwemparadijs. Mocht het in het laagseizoen wat minder warm zijn, dan is het genieten in het binnenbad. De camping ligt vlakbij de Middeleeuwse stad Murol en het mooie grote meer Lac de Chambon.

De voorzieningen van Sunêlia Camping La Ribeyre Echt genieten op deze camping in het Regionaal Vulkanenpark van de Auvergne, vanwege onder andere:
· Verwarmd binnenbad en zwemparadijs
· Gezellige omgeving met pittoreske dorpjes
· Kanoën op het meertje

Natuurlijk is de camping ook ingericht op het vakantieplezier van de kinderen:
· Mooie waterglijbanen
· Leuke speeltuin
· Animatieprogramma

Reserveer je vakantie op Sunêlia Camping La Ribeyre in de Vendée! Een onvergetelijke vakantie met het hele gezin op deze topcamping met veel waterplezier en ontspanning. Sunêlia Camping La Ribeyre biedt alles voor een geslaagde vakantie!

De omgeving van Camping La RibeyreDe omgeving van de camping is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers! Hier zijn veel kastelen, warmwaterbronnen, vulkanen en gezellige dorpjes te bezoeken. Ga eens langs de burcht van Murol of naar de voormalige vulkaan Puy de Dôme. Bezoek ook eens het nabijgelegen Murol met de gezellige markt op woensdag of de leuke animatie op elke dinsdag en donderdag.

Duurzame campingDeze camping heeft het ecolabel 'Green Key'. Dit label is hét internationale keurmerk voor bedrijven in onder andere de recreatiebranche op het gebied van duurzaam ondernemen. Deze camping doet er dus alles aan om het milieu te sparen zonder dat je als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Deze camping toont met dit label aan dat zij een stap verder zetten dan de normale wet- en regelgeving van ze vereist.
Een Green Key camping zal altijd zuinig omgaan met energie en water, door bijvoorbeeld gebruik te maken van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Voor de schoonmaak worden alleen milieuvriendelijke middelen gebruikt en er wordt met respect omgegaan met personeel en (lokale) leveranciers.
Voor meer informatie en details kun je terecht bij de receptie van de camping.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging la ribeyre

De ligging van "la ribeyre" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.