Soulac Plage

6
Vacanceselect.com logo

Camping Soulac-Plage ligt direct aan de Atlantische Oceaan. De kustlijn van de Aquitaine bij de monding van de Gironde, is uniek te noemen met uitgestrekte bossen, hoge duinen, lange zandstranden en geweldige golven! Geen weg oversteken, je zit direct op het strand. Uiteraard kun je ook gewoon lekker relaxen op het terras van het zwembad en af en toe een verfrissende duik nemen of van de waterglijbaan roetsjen. Het animatieteam organiseert allerlei sportieve en gezellige activiteiten. Voor uitstapjes hebben Aquitaine en Les Landes veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een tocht door de wijnstreek van Bordeaux.

Zwemplezier en activiteitenWil je even wat anders dan van de waterglijbanen roetsjen, bubbelen of een verfrissende duik in het openluchtzwembad? Doe dan eens mee met aquagym of een petanquetoernooi. Je kinderen vermaken zich zeker in de kids- of juniorclub met een van de vele activiteiten. Terwijl de kinderen genieten van al het waterplezier in een van de zwembaden, kun jij in de bar een lekker drankje nemen. In de avond worden regelmatig shows opgevoerd en zijn er leuke optredens. In het restaurant op de camping kan je ook genieten, op het terras of binnen, van lekkere gerechten. Je kunt natuurlijk ook even naar Soulac-sur-Mer rijden en in een van de vele restaurants eten.

Uitgestrekte bossen en wereldberoemde wijnenDe kust in het zuidwesten van Frankrijk is ideaal om een mooie fietstocht te maken, stoer te surfen of een prachtige wandeling te maken. Dagtochtjes in overvloed: bezoek de oudste vuurtoren van Europa, Phare de Cordouan, maak eens een ezeltocht, geniet in het Zouzou Parc van alle luchtkastelen. Op de linkeroever van de Gionde ligt het bekende wijngebied Médoc, met gerenommeerde châteaux als Margaux, Latour en Lafite-Rothschild. Ook leuk is om een keer het pontje naar Royan te nemen. Je laat je auto achter en gaat te voet het pontje op en je bent zo in de binnenstad van Royan. Lekker winkelen, flaneren over de boulevard of een ijsje eten op een terrasje. Een mooi stukje Frankrijk hier rond Camping Soulac Plage!


Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging soulac plage

De ligging van "soulac plage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.