Domaine de la Paille Basse

6
Vacanceselect.com logo

Rond een paar gerestaureerde boerderijen ligt Camping Domaine de la Paille Basse verscholen in de schaduw van het bos waar eekhoorntjes van tak naar tak springen en je zomaar oog in oog kan staan met een hert. Krekelgeluiden worden afgewisseld door blije kinderstemmen, La Paille Basse lijkt op te gaan in de omgeving. De ongerepte natuur en het uitzicht zijn prachtig maar er valt ook van alles te beleven op La Paille Basse. Of je nou kleuter of tiener bent, waterrat, fijnproever of cultuurliefhebber, alle gasten hebben het naar hun zin op Domaine de la Paille Basse!

Wat kun je verwachten op Camping Domaine de la Paille Basse?Met de onderstaande faciliteiten is het wel heel makkelijk om je over te geven aan de ontspannen vakantiesfeer…

• Zwembad, waterglijbanen, kinderbad en waterspeeltuin
• Mini- en tienerclub en animatieprogramma
• Speeltuin
• Beachvolleybalveld en algemeen sportveld
• 2 tennisbanen en een oefenmuur
• Jeu de boules, tafeltennis en biljart
• Minimarkt met 's morgens verse broodjes
• Restaurant (goed!), afhaalmaaltijden en bar

Omgeving van Camping Domaine de la Paille BasseSarlat in de Périgord-Nord is een bekende plaats op nog geen 30 kilometer van La Paille Basse. Sarlat is niet voor niets een toeristische trekpleister. Gerestaureerde middeleeuwse huizen en gezellige terrassen in de autovrije binnenstad. Sfeerverhogende straatartiesten en markten met de meest heerlijke streekproducten, allemaal ingrediënten voor leuke vakantiedag. Een andere aanrader is het schilderachtige plaatsje Rocamadour dat tegen een berg gebouwd is. De steile helling is een behoorlijke klim, neem daarom het toeristentreintje, klimmen kan je namelijk nog genoeg, want boven aan de 'Grand Escalier' vind je de basilieken van het oude bedevaartsoord (let op: lange mouwen/broekspijpen!). Zet ook de grotten van Lascaux op je programma, de schilderingen van bizons, herten en andere dieren bekijk je in de replica Lascaux II. De originele schilderingen werden namelijk aangetast door schimmels en algen veroorzaakt door de bezoekers. Toch imponerend als je bedenkt dat de schilderingen zo'n 15.000 jaar voor Christus werden geschilderd…Alvast veel plezier met je ontdekkingstocht door de Lot en de Dordogne!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging domaine de la paille basse

De ligging van "domaine de la paille basse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.