Sanguinet Plage

6
Vacanceselect.com logo

Camping Sanguinet Plage ligt verscholen tussen de geurige dennenbomen op de oever van het meer van Cazaux-Sanguinet. Zonnen op het strand, zeilen op het meer of van de waterglijbaan roetsjen in het waterparadijs op de camping, waterplezier genoeg! Of maak een fietstocht door de uitgestrekte dennenbossen van Les Landes, surf op de golven van de Atlantische Oceaan bij het prachtige zandstrand van Biscarrosse of proef de bekende oesters in Arcachon. Het grensgebied tussen Gironde en Les Landes ofwel Nouvelle-Aquitaine biedt onbegrensde mogelijkheden voor een topvakantie in het zonnige zuiden van Frankrijk!

Wat kan je verwachten op Camping Sanguinet Plage?Met zoveel zonuren als hier in Les Landes, lokt het buitenleven. Begin de dag sportief en doe mee met een verkwikkende aquarobicsles in het zwembad. Uiteraard heeft het waterparadijs een grote aantrekkingskracht op je kinderen, logisch want hier beleef je wat! Snelle glijbanen, de waterspeeltuin, een kinderbad voor kleintjes en het diepere zwembad voor een frisse plons. Wat variatie? Sla een balletje op de tennisbaan, speel een partijtje beachvollebal of neem zeilles bij de zeilclub. En kom je een keer naar een van de kinderclubs? Doe mee met een sporttoernooi met andere leeftijdsgenoten, bouw een boomhut of zoek de schat. Je hebt elkaar 's avonds heel wat te vertellen als je de dag afsluit met een smakelijke maaltijd in het campingrestaurant!

In de omgeving van Camping Sanguinet PlageDe dennenbossen in Les Landes zijn pas in de helft van de 19e eeuw aangeplant in het oorspronkelijke moerasgebied. Nu is het een prachtig natuurgebied met wandel- en fietsroutes, dus neem je fiets mee of huur er een op de camping. De Atlantische kust staat bekend om de mooie uitgestrekte zandstranden. Beklim de Dune du Pilat, het allerhoogste duin van Europa! In Arcachon eet je volgens kenners de beste oesters, maar ook andere schaal-en schelpdieren en verse vis zijn een aanrader. En voor wijn ga je natuurlijk naar Bordeaux. Bezoek een van de wijnhuizen voor een rondleiding of doe een wijnproeverij in een van de wijnbarretjes in de stad, goede gelegenheid om gelijk de stad te verkennen. Fijne vakantie op Camping Sanguinet Plage!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging sanguinet plage

De ligging van "sanguinet plage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.