la Bouquerie

6
Vacanceselect.com logo

Camping La Bouquerie, in de buurt van Sarlat, in het hart van de Dordogne en de Périgord Noir staat klaar om u te verwelkomen voor een rustgevende en onvergetelijke vakantie voor het hele gezin. Met een waterpark inclusief een groot overdekt en verwarmd zwembad van 200m2, een speelbad voor de kleintjes, 3 glijbanen en een rivier met boeien, de kinderen zullen zich uitstekend vermaken.Ook de ouderen kunnen genieten, wat denk je van de spa-jets?  of heerlijk ontspannen rond de zwembaden op de vele ligstoelen die beschikbaar zijn.

Vakantie op La Bouquerie betekent ook vakantie in een streek welke rijk is aan geschiedenis en traditie, vele activiteiten worden je aangeboden door de teams van camping La Bouquerie om volop te genieten van uw vakantie in de Dordogne: wat dacht je van een bezoek aan de grotten van Lascaux, de middeleeuwse stad Sarlat of aan het kasteel Castelnaud, een schat die elke dag ontdekt mag worden .

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging la bouquerie

De ligging van "la bouquerie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.