Eurosol

6
Vacanceselect.com logo

Camping Eurosol is een moderne en verzorgde camping die gelegen is op slechts 700 m van één van de mooiste zandstranden van de Atlantische Oceaan in Les Landes. Door de ligging in een mooi pijnboombos zijn er vele schaduwrijke plaatsen en er zijn vele faciliteiten voor jong en oud. Wat dacht u van een binnen-en buitenzwembad, diverse sportfaciliteiten, eetgelegenheden en een uitgebreid animatieprogramma?! In de omgeving zijn er vele leuke uitstapjes te ondernemen zoals wandelen, fietsen en leuke steden bezoeken! Zo wordt het een veelzijdige vakantie vol ontspanning en vertier in Frankrijk! 


De voorzieningen van Camping Eurosol Op de camping is alles aanwezig voor een complete vakantie:
· Zwembaden
· Sportfaciliteiten
· Supermarkt en restaurant

Natuurlijk zijn er voor de kinderen ook goede voorzieningen:
· Kinderbad
· Animatieprogramma
· Speeltuin

Uw verblijf op Camping Eurosol Uw comfortabele stacaravan staat tussen de pijnbomen en is geschikt voor maximaal 5 personen. Er zijn 2 slaapkamers en u beschikt over eigen sanitair. U bereidt gemakkelijk een maaltijd in de goed ingerichte keuken die u serveert op het terras. Als dat niet genieten is!

De omgevingDichtbij de camping ligt het levendige plaatsje Saint Girons Plage waar u winkels en restaurants vindt. De camping ligt bovendien op loopafstand van een van de mooiste witte zandstranden aan de Atlantische Oceaan. Naast de schitterende kust is het ook heerlijk vertoeven in het pijnbomenbos en aan de verschillende meren in het binnenland van Les Landes. In Lac de Léon bijvoorbeeld, op 10 km afstand, kunt u vissen, surfen, waterfietsen en zeilen. In het gezellige dorp Léon is er in de zomer wekelijks een avondmarkt met lokale producten. Op de camping kunt u fietsen huren en in de directe omgeving zijn er leuke routes over speciaal aangelegde fietspaden. Ook zijn er routes voor het maken van mooie wandelingen. Op 100 km afstand ligt Arcachon, met een indrukwekkende baai en een mooi zandstrand. Hier vlakbij kunt u de hoogste duin van Europa, de duin van Pyla, bewonderen. De kuststad Biarritz op 80 km afstand staat bekend als badplaats en als luchtkuuroord. Een bezoek aan het Zeemuseum en het Chocolademuseum maken een dagje naar deze stad nog meer de moeite waard!

Kom naar Camping Eurosol in Les Landes voor een gezellige vakantie! Camping Eurosol heeft alle faciliteiten voor een heerlijk verblijf. Bovendien is de ligging vlakbij zee en in een pijnbomenbos fantastisch! Kom naar Frankrijk en beleef een leuke tijd!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging eurosol

De ligging van "eurosol" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.