La Forêt du Pilat

6
Vacanceselect.com logo

Camping De la Forêt du Pilat ligt op een wel héél bijzondere plek: aan de voet van het Dune du Pilat, een prachtig pijnbomenbos. Het is even een pittige klim maar eenmaal bovenaan het duin word je beloond met een weids en spectaculair uitzicht over de baai van Arcachon.

Duurzaamheid is tegenwoordig erg belangrijk. Daarom hebben wij besloten om in 2021 hier nog dieper op in te gaan, want elk gebaar telt! Het EcoLabel zal ons hierbij helpen. Dit label zorgt ervoor dat al onze nieuwe procedures en acties op een zo'n milieuvriendelijke manier mogelijk worden uitgevoerd.

Ontspan tijdens je vakantie op een ligstoel met uitzicht op het zwembad terwijl de kinderen in het verfrissende water springen. De wat kleine kinderen zullen genieten van het kinderbad met waterval. Loop ook de aanwezige wellness-ruimte eens binnen en doe je zelf een ontspannende massage cadeau. Of geniet van de jacuzzi, het stoombad of de sauna.

Aangezien dit een familiecamping is, zijn er veel faciliteiten voor kinderen aanwezig, zoals een leuke kinderclub waar je kinderen makkelijk vrienden kunnen maken. Aan tieners is ook gedacht met een speciale tienerclub. Het is een fantastische manier om nieuwe mensen uit andere delen van de wereld te ontmoeten. Volwassenen kunnen ook genieten van tal van activiteiten en entertainment, zoals aqua-aerobics en in de avonduren van liveshows en muziek. Kortom genoeg vermaak voor het hele gezin.

Op de camping tref je veel faciliteiten, waaronder een restaurant, take away, pizzeria, bakkerij, bar en snackbar. Ook zijn er genoeg winkels te vinden zoals een mini-markt, een supermarkt, een souvenirwinkel en een internationale kiosk. Zo hoef je de camping tijdens je verblijf eigenlijk niet te verlaten.

Door de natuurlijke omgeving van de camping met zijn pijnbomen kun je heerlijk ontspannen in en rondom je accommodatie. Ook zorgen de pijnbomen voor de nodige schaduw. Ons gevarieerde aanbod op deze ideale camping betekent dat je ruime keus hebt uit verschillende accommodaties, ongeacht je budget. Kies uit stacaravans met airconditioning, comfortabele chalets of goed uitgeruste tenten voor een meer authentieke kampeerervaring.

Omgeving Camping La Forêt du Pilat

Dit gebied is uitermate geschikt voor degenen die graag erop uit willen trekken en op verkenning willen gaan. Naast het hoogste duin van Europa ofwel 'Dune du Pyla' kent deze regio veel fiets- en wandelpaden. De uitgestrekte natuur leent zich uitstekend om mooie fietstochten te maken.

De regio Les Landes staat bekend om haar uitgestrekte stranden. Arcachon is een van de populairste badplaatsen van de Atlantische kust. De stad Arcachon is een fascinerende plek vanwege de levendige sfeer en het grote aantal dagelijkse markten. De stad is opgedeeld in vier delen, elk vernoemd naar een seizoen. Maak een wandeling door de Ville d'Hiver en bekijk de prachtige grote huizen die dateren uit 1800.

Het beklimmen van de 258 treden naar de top van de historische vuurtoren van Cap-Ferret is een must. Eenmaal boven geniet je van een adembenemend uitzicht over de baai van Arcachon. Het gebied staat bekend om zijn oesters. Als je naar de zee kijkt, zie je hoge palen uit het water oprijzen - deze markeren de locaties van de oesterbanken.

De stad Bordeaux ligt op een uur rijden en zorgt voor een geslaagd dagje uit, waarbij je de stad verkent. Bordeaux is de zelf verklarende wijnhoofdstad van Frankrijk dus vergeet ook zeker niet om te stoppen bij een van de vele wijngaarden en een flesje wijn voor thuis mee te nemen.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging la forêt du pilat

De ligging van "la forêt du pilat" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.