Lou Pignada - Ondres

6
Vacanceselect.com logo

Camping Lou Pignada in Ondres is een kleine familiecamping in het uiterst zuidwestelijke puntje van Les Landes. Met de fiets of de gratis pendeldienst (zomer) zit je binnen een mum van tijd op het fijne zandstrand van de Atlantische Oceaan. Al is Pignada Ondres klein, toch valt de hele dag wel iets te beleven, in het zwembad of samen met het animatieteam. En wil je er een dag op uit? Hier op de grens van Les Landes en Frans Baskenland is genoeg te ontdekken!

Faciliteiten op Camping Lou PignadaEen frisse start van de dag? Doe mee met aquarobics voor ouders. Daarna organiseert het animatieteam spelletjes en knutseluurtjes zodat je kinderen nieuwe vriendjes leren kennen. 's Middags is het tijd om met alle gezinsleden mee te doen met een van de sporttoernooien. Warm gekregen? Neem een duik in het zwembad of trotseer de golven van de Atlantische Oceaan. Trakteer jezelf 's avonds op een etentje in het campingrestaurant of de pizzeria en geniet daarna van een show met dans, muziek, quiz of goochelacts. Wat zullen jullie daarna allemaal lekker slapen!

Frans BaskenlandBayonne, de hoofdstad van Frans Baskenland is een kwartier rijden van Camping Lou Pignada. Goede gelegenheid om kennis te maken met de Baskische cultuur, geschiedenis en bouwstijl. Je bent vast gecharmeerd van de witgepleisterde Baskische huizen met rood en groen geschilderde luiken en houtwerk. In het Musée Basque in Bayonne kom je alles te weten over de Basken en hun feesten en tradities. De kathedraal Sainte Marie ligt op de weg naar Compostella en hiernaast vind je een aantal mooie vakwerkhuizen. Tijdens de Fêtes de Bayonne (eind juli of begin augustus) met muziek, parades, vuurwerk en koegevechten, vieren de Basken 5 dagen en nachten feest. Pak je witte outfit met rood sjaaltje maar vast in. Zo'n 40 (auto)minuten van Lou Pignada, vlak bij de Spaanse grens, tref je het bijzondere dorp Espelette. De rode pepers die hier worden gekweekt, hangen te drogen tegen de witte muren van de wit met rode Baskische huizen. Zeer fotogeniek!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging lou pignada - ondres

De ligging van "lou pignada - ondres" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.