Domaine de la Marina

6
Vacanceselect.com logo

Zin in een strandvakantie op een kleine familiecamping in Les Landes? Dan is Camping Domaine de la Marina geknipt voor jou. Pak de fiets of maak het wandelingetje naar het fijne zandstrand en leer surfen of spreid je handdoek uit voor een zonnige stranddag. Toe aan afwisseling? Dan is het meer bij Vieux Boucau de aangewezen plek om te kajakken, raften en windsurfen. Strandliefhebbers en watersporters halen hun hart op hier aan de kust tussen Messanges en Vieux Boucau!

Faciliteiten op Camping Domaine de la MarinaFijn zo'n zwembad bij de hand met zomers gemiddeld 8 zonuren per dag. Kinderen zijn heel wat uurtjes zoet in het kindergedeelte van het zwembad en de waterspeeltuin met spannende waterstralen. Natuurlijk maak je vakantievrienden in de speeltuin maar wil je meer kinderen ontmoeten, doe dan mee met de activiteiten op de camping naast Domaine de la Marina. Hier huur je ook paarden voor een strandrit, zeker doen! Aan het eind van de dag lekker rozig van een warme stranddag? Maak het jezelf makkelijk en neem een afhaalmaaltijd mee naar je eigen terras. Lekker en handig!

EropuitEn tip voor avontuurlijke dappere kinderen: het Adrenaline Parc in Moliets-et-Maa. Dit klimbos met verschillende parcoursen tussen de bomen heeft, voor kleine snelheidsduivels, ook een crossbaan voor quads en mini motors. Wil je naar een mooie stad in de buurt van Domaine de la Marina? Dan is Dax een goed idee. De Romeinen bouwden hier al thermale baden en nog steeds kun je je laten verwennen in de thermen. Slenter verder door de stad langs de warmwater bron La Fontaine Chaude, de kathedraal Notre Dam, de stadswallen, bekijk de winkeltjes en strijk neer op een van de terrassen voor een welverdiend glaasje wijn, uit Les Landes natuurlijk!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging domaine de la marina

De ligging van "domaine de la marina" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.