Le Vieux Port

6
Vacanceselect.com logo

Camping Le Vieux Port is een familiecamping boordevol vakantieplezier en vermaak voor het hele gezin. Er zijn in totaal 7 zwembaden voor volop waterplezier, waaronder een overdekt bad en 3 verwarmde baden. De faciliteiten zijn eindeloos met een uitgebreid animatieprogramma, een eigen manege, bar en meerdere restaurants op het terrein. Ontdek nu zelf de gastvrijheid in Les Landes en geniet van het comfort op Camping Le Vieux Port. Boek nu je verblijf op dit familieparadijs via Vacanceselect.


De voorzieningen van Camping Le Vieux Port Alles op deze camping staat in het teken van een heerlijke vakantie voor jou en je gezin. Comfortabele accommodaties en een riant aanbod aan voorzieningen maakt je verblijf uiterst aangenaam.
· 3 buitenzwembaden en 1 overdekt zwembad
· diverse winkels en eetgelegenheden
· welnesscentrum

Met kinderen is extra rekening gehouden. Zo zijn er naast de al genoemde algemene voorzieningen ook nog de volgende faciliteiten:
· 2 kinderbaden en een peuterbad
· manege
· familiedisco

Aan jong en oud is gedacht op deze gezellige familiecamping. Of je nu een boekje leest op het terras van je vakantieverblijf of juist activiteiten onderneemt, alles is mogelijk op deze camping waar ontspanning en vermaak in hoog vaandel staan.

Je verblijf op Camping Le Vieux Port De camping is gelegen in de kenmerkende regio Les Landes, bekend om zijn uitgestrekte pijnboombossen en schitterende brede zandstranden aan de Atlantische kust. Verspreid over het ca. 30 hectare grote vakantieterrein liggen de door ons aangeboden stacaravans.

Camping Le Vieux Port is een familiecamping bij uitstek, ervaar het nu zelf en boek je verblijf bij Vacanceselect! Profiteer nu van de grote hoeveelheid voorzieningen van het gastvrije Camping Le Vieux Port met diverse zwembaden, wellness en een manege. Ontdek nu zelf de eindeloze mogelijkheden die het vakantieoord samen met de schitterende omgeving van de regio Les Landes te bieden hebben. De streek Les Landes staat vooral bekend om zijn papier industrie, door de vele prachtige uitgestrekte pijnboombossen. Ook is de regio een paradijs voor golfsurfers die op de hoge golfen van de Atlantische Oceaan hun mooiste kunsten vertonen. En wist je dat er in Les Landes een uitgebreid netwerk aan fietspaden ligt? Ook de golfbanen rond Moliets zijn een ware trekpleister. Je bent zo in het nabijgelegen gezellige stadje Vieux Boucau en de steden Biarritz, Dax en Bayonne zijn ook zeker een bezoek waard.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging le vieux port

De ligging van "le vieux port" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.