La Rive

6
Vacanceselect.com logo

Camping La Rive is een ruim opgezette familiecamping in de uitgestrekte pijnboombossen van Les Landes, waar de hele familie zich prima zal vermaken. Of het nu in het 5500m2 grote aquaparadijs is, heerlijk aan het zandstrand bij het meer of juist lekker ontspannen op uw privéterras, er is voor eenieder wat wils. Ervaar ook zelf hoe ontspannen vakantie kan zijn, en boek uw verblijf op Camping Domaine la Rive bij Vacanceselect.

De voorzieningen van Camping La Rive Tijdens uw verblijf op deze heerlijke familiecamping heeft u de beschikking over een imponerende lijst aan voorzieningen. De camping beschikt over:
· 5500m2 waterplezier
· Welness center (tegen betaling)
· Watersportcentrum (tegen betaling)

Ook voor de jongere vakantiegangers is er voldoende vermaak en vertier, zij profiteren volop van:
· Het waterspeelpark
· Het animatieprogramma
· De speelvoorzieningen

Uw verblijf op Camping la Rive Op speelse wijze verspreid over het circa 15 hectare grote terrein liggen de stacaravans op ruime percelen onder de voor deze streek zo kenmerkende pijnbomen.

Camping La Rive is een topbestemming voor het hele gezin! Ervaar nu zelf het ultieme vakantiegenot en reserveer uw verblijf op Camping la Rive. De imponerende lijst aan voorzieningen, waaronder het aquaparadijs, het welness center en het waterspeelpark in combinatie met de speelse opzet van het 15 hectare grote terrein maken dat u zich helemaal thuis voelt.

OmgevingDe regio Les Landes biedt vele mogelijkheden voor het maken van leuke uitstapjes. Wat dacht u van een heerlijke fietstocht door het beboste achterland van de camping? Een bezoek aan één van de vele gezellige kust stadjes zoals Biscarosse of Mimizan Of durft u het 'Dune de Pilat' te bedwingen? Een ding is zeker u hoeft zich geen moment te vervelen.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging la rive

De ligging van "la rive" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.