Le Ruisseau des Pyrénées

6
Vacanceselect.com logo

Op een paar minuutjes van de bekendste surfspots van Baskenland en vlakbij Biarritz ligt Camping Ruisseau des Pyrénées tussen ruisende pijnbomen en kleurige bloemen. Zwembaden, wellness, boomklimmen, een prima restaurant, aan alle gezinsleden is gedacht. Naar de stranden aan de Atlantische Oceaan of plaatsen in de buurt? De shuttledienst van Le Ruisseau brengt je er graag naartoe!

Leef je uit!Camping Ruissseau des Pyrénées bestaat uit twee delen, gescheiden door een klein weggetje. Het hoger gelegen bosachtige gedeelte van de camping beschikt over het zwemparadijs met grote zwembaden, speelbad, een jacuzzi en waterglijbanen. En hier ligt ook het vismeer. Het tweede gedeelte van de camping ligt klaar voor de nodige ontspanning en beschikt over een zwembad met een spacomplex, compleet met fitnessruimte, zonnebank en sauna. Lekker bewegen? Swing mee met de zumbales, leef je uit op de tennisbaan, het voetbalveld en in het fitnesscentrum. En je kinderen? Lama's aaien op de kinderboerderij, klimmen tussen de bomen (parcours van makkelijk tot moeilijk), springen in de speeltuin of meedoen met het enthousiaste animatieteam. O ja, vergeet de hengels niet!

BaskenlandNatuurlijk valt op Ruisseau des Pyrénées genoeg lol te beleven maar vergeet niet om tijd in te plannen om de omgeving te zien. Bayonne bijvoorbeeld is een stad met mooie Baskische huizen langs de rivier de Nive. De Baskische huizen zijn bekend om het vakwerk en de rood en groene luiken. Ook leuk in Bayonne: de botanische tuin, de kathedraal en het museum over de Baskische cultuur. Biarritz is een van de populairste surfspots vanwege de hoge golven. Elk jaar is hier zelfs een surffestival en wil je meer weten over de Atlantische Oceaan? In Biarritz is een oceaanmuseum! Meer een lekkerbek? Dan is het chocolademuseum vast iets voor jou. En bekijk de bergen in volle glorie. Neem het kleine historische treintje vanuit Sare. Dit treintje brengt je naar de top van de berg La Rhune. Onvergetelijk, deze vakantie in Baskenland!

Goed om te wetenG7-Top - augustus 2019: op 26/08 en 27/08 vindt in Biarritz de G7-Top plaats waar verschillende wereldleiders aanwezig zullen zijn waardoor het beveilingsniveau hoger is dan normaal.
Let op; tussen 10/08 en 31/08 zullen er accommodaties van Camping Le Ruisseau des Pyrénées bezet zijn door ca. 900 man aan beveilingspersoneel. Zij mogen geen gebruik maken van het zwembad, de spa, het restaurant en afhaalmogelijkheden.
De dagen net voor, tijdens en na de top wordt er rond Biarritz ook meer verkeersdrukte verwacht.

Voor het mogelijke ongemak biedt de camping gedurende deze periode gratis toegang aan tot de spa (met jacuzzi, hamam & sauna).

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging le ruisseau des pyrénées

De ligging van "le ruisseau des pyrénées" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.