Aurilandes

6
Vacanceselect.com logo

Camping Aurilandes is gelegen in het midden van een groen landschap aan de rand van het meer Aureilhan, in de mooie regio Nouvelle Aquitaine in Zuid-Frankrijk. Op deze camping valt genoeg te beleven waardoor je je geen moment hoeft te vervelen. Een rustgevende omgeving dicht bij de prachtige stranden van Landes en de Atlantische Oceaan. De perfecte voor jouw campingvakantie!

Het zwembad in lagunestijl en het peuterbad zijn een echt hoogtepunt voor kinderen. Ook de kronkelende rivier met lichte stroomversnelling in het waterpark zijn favoriet! Geniet van het heerlijke zonneterras rondom het zwembad om uit te rusten en om bij te kleuren.

Naast de verschillende sporten zoals tafeltennis en jeu de boules is er ook een overvloed aan recreatieactiviteiten aan het meer voor de gasten. Geniet van vissen, Hawaiian Outrigger Piroque varen en peddelsurfen op het water van het pittoreske meer. Daarnaast kan er ook heerlijk gewandeld worden in de prachtige omgeving. Kinderen worden aangemoedigd om mee te doen aan de activiteiten van de Kids Club, waar nieuwe vrienden en herinneringen worden gemaakt, terwijl tieners genieten van een heerlijk dagje uit.

Op Camping Aurilandes zijn huisdieren toegestaan. Daarnaast zijn er veel handige faciliteiten zoals een fiets- en barbecueverhuur, zodat je optimaal kunt genieten van het weer en de omgeving. Ontdek de verschillende eetgelegenheden op de camping zoals een bar, restaurant, snackbar en een brood bezorgservice.

Op deze bestemming is er een ruime keuze aan accommodaties. Denk hierbij aan verschillende type stacaravans, compleet uitgeruste tenten en staanplaatsen met elektriciteit voor een echte kampeerervaring. De camping is logisch ingedeeld, hierdoor liggen de meeste accommodaties op rustige en schaduwrijke plekken.

In de omgeving van Camping Aurilandes

Geniet van de prachtige omgeving bij het rustgevende meer van Aureilhan. Een gebied wat geschikt is voor buitenactiviteiten zoals plezier op het water, wandelingen in de bossen en een lekkere dag op het strand. Het mooie strand van Mimizan Plage is vlakbij, dus bereid je voor op een dagje watersporten en het bouwen van zandkastelen.

Als je van geschiedenis houdt, is een bezoek aan Château Woolsack in Mimizan zeker de moeite waard. Het chateau is gelegen op korte afstand van de camping. Het voormalige jachthuis werd in 1911 gebouwd aan de oevers van Lake Aureilhan door Hugh Grosvenor, de tweede hertog van Westminster. Ten noorden van de camping ligt Parc naturel régional des Landes de Gascogne, dit is een prachtig ecologisch park, ideaal voor mooie wandelingen door de natuur.

Naast de heerlijke dagen op het strand, zullen de jonge kampeerders genieten van een bezoek aan het Landes Adventure park of het watersportcentrum Cercle Nautique de Mimizan aan het meer van Aureilhan.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging aurilandes

De ligging van "aurilandes" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.