Kinzigtal

6
Vacanceselect.com logo

Camping Kinzigtal ligt in een dal en het terrein is redelijk vlak. De kinderen kunnen zich uitleven in het speeltuintje of met tafeltennissen. Natuurlijk worden er in het hoogseizoen activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Voor alle leeftijden is er wel wat te beleven op deze gezellige familiecamping! In het restaurant bij de camping kan je heerlijk eten, de geserveerde gerechten zijn niet te versmaden. Zeker een aanrader! Je kan natuurlijk ook gewoon een maaltijd afhalen en lekker opeten op het terras van je stacaravan.

Waterpret en activiteitenNet naast camping Kinzigtal ligt een mooi gemeentelijk zwembadcomplex dat gratis toegankelijk is voor de gasten van de camping. Voor de kleintjes is er een mooi peuterbad dat deels in de schaduw ligt door een speelse canvas overdekking. Heb je zin om eens lekker lichamelijk bezig te zijn, kom dan eens naar de aquafitness of speel eens met het hele gezin een potje tennis. Leuk is ook om een mooie wandeling rondom het terrein te maken of gewoon een stukje te fietsen. En dat allemaal in en om het terrein.

OmgevingCamping Kinzigtal ligt niet ver van het stadje Steinach. Wat is Scharzwald, oftewel het Zwarte Woud toch prachtig: dalen met een scala aan groene kleuren, schilderachtige dorpjes en stadjes, sfeervolle terrasjes en restaurantjesā€¦Het terrein is tevens de ideale uitvalbasis voor vele uitstapjes. Leuk voor een dagtochtje is een bezoek aan Freiburg of Straatsburg. De kleurrijke huizen in Freiburg en de vele vakwerkhuizen in Straatsburg worden vast op de gevoelige plaat vastgelegd! Voor de actievelingen is genoeg te doen, bijvoorbeeld op de rodelbaan in Gutach of tijdens een bezoekje aan de Silbergrube in Haslach-Schnellingen. Zeker een aanrader is een bezoek aan het Europa-Park (37 km) in Rust. Dit attractiepark biedt veel spanning en sensatie, maar ook een stuk cultuur door de aanwezigheid van veel Europese landenthema's. Al met al veel mogelijkheden om je zeker niet te vervelen tijdens je fantastische vakantie op of in de omgeving van de camping Kinzigtal!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging kinzigtal

De ligging van "kinzigtal" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.