Walsheim

6
Vacanceselect.com logo

Deze gezellige familiecamping ligt in het door UNESCO bekroonde biosfeer reservaat Bliesgau. Je vindt dan ook rondom Camping Walsheim mooie natuur. Vanaf de camping wandel of fiets je zo in het reservaat met imponerende bossen, open landschappen en weide boomgaarden.Zwemmen in het grote gemeente zwembad met onder andere een 50 meter bad en een groot kinder- en peuterbad. Een glijbaan ontbreekt ook niet. Rond het zwembad, dat direct naast de camping ligt, vind je een grote ligweide van ongeveer 8000 m2. Wanneer de kinderen even geen zin hebben om te zwemmen is er een speeltuin en een beachvolleybalveld. Vlak bij de safaritenten vind je op de camping ook nog een speeltuin. Na een gezellige dag op of rond deze camping kun je naar het “Campinghaus” gaan voor een hapje en een drankje. Rondom de camping vind je een aantal leuke dorpen en steden zoals Walsheim, Saarbrücken, Reinheim en Medelsheim. Het oude centrum van Ottweiler, met als bekendste bezienswaardigheid de “Alter Turm”. Zelfs een dagtocht naar Strasburg in Frankrijk behoort tot de mogelijkheden.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging walsheim

De ligging van "walsheim" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.