Bockenauer Schweiz

6
Vacanceselect.com logo

Camping Bockenauer Schweiz is een gezellige en rustige kleinschalige camping in Rheinland-Pfalz, gelegen tussen de plaatsen Trier, Cochem en Mainz. De camping is omgeven door natuur en is een heerlijke plek om lekker tot rust te komen. Er is een grote visvijver en een jeu de boules baan. In het hoogseizoen is er een opzet zwembad aanwezig. In het restaurant of op het terras kun je genieten van traditionele Duitse en ook Nederlandse gerechten en gratis gebruik maken van het wifi-netwerk. Door de prachtige ligging in het Natuurpark Soonwald-Nahe is dit de bestemming voor jou als fietser of wandelaar. Populaire plaatsen in de buurt zijn authentieke stadjes zoals Bad Kreuznach, Bingen en Idar Oberstein. Op ongeveer een uur rijden van de camping liggen de populaire plaatsen als Loreley, Koblenz, Cochem, Wiesbaden, Mainz en Kaiserslautern. Dus volop keuze!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging bockenauer schweiz

De ligging van "bockenauer schweiz" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.