Borken am See

6
Vacanceselect.com logo

Vier je vakantie midden in de natuur aan de Pröbtsingsee op de bosrijke Camping Borken am See. Rust, natuur, klimmen, varen, fietsen en paardrijden, er valt hier in Westmünsterland van alles te beleven voor alle gezinsleden. Avontuurlijk klimmen en klauteren in het outdoor centre, waterfietsen op het meer of meedoen met het animatieprogramma, kies maar uit! Wil je een keer uitgebreid zwemmen dan is het tropisch zwembad Aquarius in Borken vlakbij. Het hoogtepunt voor kinderen is waarschijnlijk een dag naar park Ketteler Hof of naar het Movie Park Germany. En als je nog een kijkje wilt nemen in de mooie steden in de buurt, kom je waarschijnlijk tijd te kort deze vakantie…


De boom inDurf je de uitdaging aan? Voor elke leeftijd vind je een geschikte klimroute in de bossen direct naast Camping Borken am See. In het outdoor centre kun je kiezen tussen tien verschillende klimroutes die in hoogte verschillen. Voor jongere kinderen is er een route op een hoogte van 1.20 m. Voor waaghalzen is er zelfs een route op 15 m hoogte! Doe mee met de knutseluurtjes, minidisco, spelletjes en sporttoernooitjes die de camping organiseert. Of spring, tot je niet meer kunt, op het springkussen. Maak ook een keer een rondje op het meer met een waterfiets. En als je moe bent van zo'n hele dag in de buitenlucht, laat je je lekker verwennen in het campingrestaurant met uitzicht op het meer. Daarna val je vast als een blok in slaap.

Fiets mee!Zin om de omgeving van Camping Borken am See te verkennen? Münsterland is een populaire streek net over de Duitse grens. Je bent dus in een mum van tijd op je vakantiebestemming die echt 'buitenlands' voelt. Het landschap is vlak en heeft fantastische wandel- en fietsroutes. Een klassieker is de '100 Schlösser route' met onderweg allerlei kastelen, burchten en herenhuizen. Of spot flamingo's in het Zwillbrocker Venn een moerasachtig gebied waar de meest noordelijke flamingokolonie van Europa huist. Stad bekijken? Twee aanraders. Wesel is een leuk vestingstadje en bekend door de echospreuk 'Wie is de burgemeester van Wezel?'. Op ongeveer een uur rijden ligt de historische stad Münster, al in de geschiedenis belangrijk vanwege het vredesverdrag van Münster. Nu is het een bruisende (studenten)stad met allerlei evenementen, een groot winkelaanbod, een Picasso museum, een prachtig statig stadhuis en de Dom van Münster. Vakantie in een compleet andere wereld op nog geen 2 uur van Utrecht!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging borken am see

De ligging van "borken am see" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.