Standaard kampeerplaats

9
6
Wilsumerberge.nl logo

Lekker terug naar de basis. Genieten van de rust en het leven in zijn puurste vorm. Zet je tent, camper of caravan op een van onze standaard campingplaatsen en go back to basic! Natuurlijk is er wel enige vorm van comfort aanwezig. Zo beschikken deze plaatsen over 6 Ampère stroom en is er een watertappunt op loopafstand. Verder bent u omringd door een prachtige, natuurrijke omgeving. In de ochtend wordt u wakker van de tjilpende vogels en dringen de zonnestralen u om naar buiten te komen. Word ook één met de natuur en kom genieten van een ongedwongen en heerlijke vakantie!

Grote plaatsenLaat u niet misleiden door het woord standaard. Onze standaard campingplaatsen zijn namelijk erg ruim. Al onze plekken hebben een minimale oppervlakte van 100m2. Dat betekent genoeg ruimte om voor uw caravan, camper of tent te zitten. Uw kinderen kunnen nog lekker ravotten en spelen voor de tent en het is tevens mogelijk om er een klein tentje bij te zetten. Zijn uw kinderen uitgespeeld voor de tent of caravan? Dan bevindt zich op bijna elk veldje een speeltoestel. De speeltoestellen zijn divers en voor verschillende leeftijdscategorieën. Wilt u weten welk veld het meest geschikt is voor u en uw kinderen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u een standaard campingplaats krijgt op een veldje met het speeltoestel kinderen.

De prijzen gelden per nacht, inclusief water- en 6 ampère elektra. Op Campingplatz Wilsumer Berge betaalt u géén toeristenbelasting!

Boekingsinformatie

Ligging standaard kampeerplaats

De ligging van "standaard kampeerplaats" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.