Hasseröder Ferienpark

6
Vacanceselect.com logo

Hasseröder Ferienpark staat voor een combinatie van véél waterpret, de prachtige Harz en fijne vakantiewoningen. Tel daar nog alle andere prima voorzieningen bij op en dan is één ding zeker; je kinderen vervelen zich geen moment op vakantiepark Hasseröder Ferienpark. Op naar Duitsland!


Faciliteiten op Hasseröder FerienparkHet park beschikt over een spectaculair zwemparadijs met een spannende glijbaan: de 104 meter lange 'Magic Eye Superrutsche' plus twee 25-meter-baden, een kleine waterval en een stroomversnelling. De waterspeeltuin wordt deze vakantie waarschijnlijk de favoriete plek van je kleintjes. Naast al deze waterpret is er ook aan je ontspanning gedacht…wat dacht je van een dagje sauna of een ontspannende massage in het wellnessgedeelte? Een potje voetbal of basketbal met je kinderen op het sportveld. Of bowlen en een terrasje pakken terwijl je kinderen onder de hoede worden genomen in de kinderclub. En dan de vakantiedag afsluiten in het restaurant op het park. Heerlijk dat relaxte vakantiegevoel!

De BrockenbahnPuffend kruipt de stoomtrein de bekende berg de 'Brocken' op. Op een paar minuten afstand van het Hasseröder Ferienpark kun je opstappen. Doen! En de Harz heeft nog meer te bieden. In 8 (auto)minuten sta je in het verrassend mooie centrum van Wernigerode. De vakwerkhuizen zijn prachtig bewaard gebleven. Eet Kaffee und Kuchen in Café Wien en bewonder het sprookjesachtige raadhuis. Om in de sprookjessfeer te blijven, het is mogelijk om het prominent aanwezige kasteel van Wernigerode te bezoeken. De geschiedenis komt tot leven als je door de opengestelde kamers en het park loopt en over het dal uitkijkt. Kan je geen genoeg krijgen van die prachtige vakwerkhuizen? In Goslar staan er wel 1500! Je hoort het al, wij zijn er van overtuigd dat Vakantiepark Hasseröder een toplocatie in de Harz is voor een fijne doe-vakantie met je hele gezin. Veel plezier!

Van 10/01/2022 tot 19/1/2022 is het zwemparadijs Brockenbade gesloten wegens werkzaamheden.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging hasseröder ferienpark

De ligging van "hasseröder ferienpark" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.