Blauvogel Hasselfelde

6
Vacanceselect.com logo

Vakantiepark Blauvogel Hasselfelde staat garant voor een geslaagde vakantie in de mooie Harz. Een ideaal familiepark voor rustzoekers en gezinnen met kleine kinderen. Kinderen zie je niet meer terug als ze de grote kinderspeelplaats hebben ontdekt. De Harz is veelzijdig; de natuur, burchten, druipsteengrotten, stuwmeren, rotsformaties, historische plaatsen en nog vele meer. Pak je wandelschoenen maar vast in en zet je kuitspieren aan het werk in de prachtige bergachtige Harz! 


WaldseebadBlauvogel Hasselfelde ligt direct aan de bosrand iets ten zuiden van Hasselfelde. Je wandelt zo naar het 'Waldseebad' 150 meter verderop. Dit met bronwater gevulde meertje is ook geschikt om in te zwemmen. Kom heerlijk tot rust in de sauna en deel je ervaringen met je bekenden via de wifi. Laat je voor het échte vakantiegevoel eens verrassen in het restaurant direct naast het park met specialiteiten uit de Harz.

Natuur en cultuurTrek eropuit in de Harz! Twee oogstrelende vakwerksteden in de buurt zijn zelfs werelderfgoed van UNESCO: Quedlinburg en het iets verder gelegen Goslar. Steden om verliefd op te worden! Neem vanuit Wernigerode, 'de bonte stad van de Harz', het smalspoor naar het plateau van de Brocken, de hoogste berg van het noordelijk middelgebergte van Duitsland. Met een stoomtrein dwars door de Harz met de Harzquerbahn is sowieso een ervaring op zich. En dan hebben we het nog niet gehad over de bijzondere flora en fauna, de geschiedenis en alles wat de Harz zo speciaal maakt. Tijd om zelf al die geweldige plekken te ontdekken!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging blauvogel hasselfelde

De ligging van "blauvogel hasselfelde" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.