Nordso

6
Vacanceselect.com logo

Camping Nordso is een prachtige familiecamping direct aan zee in het mooie Denemarken. De camping biedt jou en je kinderen in juli en augustus Nederlandse animatie, een leuke speeltuin en een groot binnenzwembad met glijbanen! Bovendien kun je elke ochtend voor het ontbijt verse broodjes bij de bakkerij halen waarna je met je hele gezin een mooie strandwandeling kunt maken. Ontdek Denemarken dit jaar met Vacanceselect!

De voorzieningen van Camping Nordso Camping Nordso beschikt over uitgebreide voorzieningen voor het hele gezin:
· Binnenzwembad met kinderbad, whirlpool, sauna, stoombad en enorme glijbaan
· Supermarkt met bakkerij
· Wifi op de gehele camping

Je kinderen vermaken zich bovendien prima, want voor hen is er;
· In juli en augustus kinderanimatie voor diverse leeftijden
· Speeltuin
· Springkussen en trampolines

Eropuit in de omgevingDe Deense westkust is zeer populair door de mooie natuur en het zachte klimaat. Geniet van een kop koffie op een van de vele terrassen in het gezellige plaatsje Hvide Sande, ga met de kinderen minigolfen of maak een heerlijke wandeling door de duinen. Van juni t/m oktober vindt in Hvide Sande het strandskulpturenfestival plaats! En ook een bezoek aan attractiepark Legoland mag tijdens je verblijf niet ontbreken. Het park bevindt zich op circa een uur rijden van de camping! Bezoek ook eens de mooie stad Ringkøbing, waar je heerlijk kunt winkelen.

Boek nu Camping Nordso bij Vacanceselect voor een perfecte familievakantie in Denemarken!Camping Nordso biedt je het hele pakket; vele faciliteiten zoals een binnenzwembad, animatie en dat aan de prachtige Deense kust!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging nordso

De ligging van "nordso" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.