Floreal La Colline

6
Vacanceselect.com logo

Op een prima plek in het zuidelijke deel van de Belgische Ardennen biedt Camping Floreal La Colline alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie met het hele gezin. Op dit 10 hectare grote park valt van alles te beleven, lekker zwemmen in het zwembad en de kinderen spelen urenlang in de grote speeltuin. Leuk is ook de kinderboerderij. En 's avonds geniet iedereen bij de kampvuurplek! Voor kinderen is er natuurlijk ook een uitgebreid animatieprogramma in het hoogseizoen. Het plaatsje Virton ligt op 2,5 kilometer van La Colline en de omgeving nodigt uit om fiets- en wandeltochten te maken. Prachtig die Belgische Ardennen!


Actief bezig zijnOp Camping Floreal La Colline en in de buurt zijn talloze mogelijkheden om sportief bezig te zijn. Zo zijn er een voetbalveld, een volleybalveld en een trampoline op het terrein. In de omgeving kan je naar de golfbaan met 9 holes of een prachtige wandeling maken. Het gebied is bij uitstek geschikt om met de fiets of mountainbike eropuit te trekken. Deze huur je op de camping. Je bevindt je maar op 8 kilometer van de Franse grens en op 25 kilometer van Luxemburg. In samenwerking met een extern bedrijf worden ook outdoor activiteiten aangeboden! Verkoeling vind je in het zwembad en relaxen kan op een van de ligstoelen onder een parasol. Zo laad je deze vakantie helemaal weer op!

Omgeving van Camping Floreal La CollineDe prachtige streek Gaume en heeft veel te bieden. Ga naar het gezellige plaatsje Bouillon of maak een uitstapje naar de brouwerij van Orval. De kinderen vinden een bezoek aan de gewelven en bunkers van het Fort Frémont vast en zeker heel interessant. Sportief? Maak een kanotocht op de rivier de Semois, echt een belevenis! Een eindje rijden geen punt? Dan is de rit naar Luxemburg, Metz of Trier zeker aan te raden. Elk van deze drie steden heeft iets bijzonders! Blijf tijdens je vakantie niet alleen in België maar bezoek ook Frankrijk, Luxemburg en Duitsland! Afwisseling genoeg in de Belgische Ardennen!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging floreal la colline

De ligging van "floreal la colline" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.