Parc La Clusure

6
Vacanceselect.com logo

Aan de oevers van de rivier L'Homme, midden in het hart van de Belgische Ardennen ligt Camping Parc La Clusure. De omgeving is groen, heuvelachtig maar vooral: prachtig! Liefhebbers van spannende outdoorsporten, Bourgondische levensgenieters maar ook vissers zijn hier aan het juiste adres. Waarschuwing vooraf: als je eenmaal op Camping Parc La Clusure bent geweest, willen je kinderen volgend jaar terug. Heel begrijpelijk, ze hoeven niet lang in de auto, ze beleven elke dag een nieuw avontuur en hun ouders worden ook helemaal blij op La Clusure! 

Volop avontuur op Camping Parc La ClusureDe rivier de L'Homme is een fantastische speelplek, vlotten bouwen met je vakantievriendjes en eindeloos rommelen met bootjes of zwembanden. Het zwembad en kinderbad staan ook garant voor uren waterpret. Maar op La Clusure zijn meer avonturen te beleven. Ontwikkel je survival skills en word een van de Ardennnen Rangers, bewonder de roofvogelshow, doe mee met lasergames, bootcamp en Aquaballs. Voor jongere kinderen is het programma iets minder spannend en neemt Doegie, de mascotte van La Clusure, je onder de hoede. Creatieve kinderen halen hun hart op met theater, musicals en talentenshows. Tegen betaling kun je bij B-Adventure kanovaren, gps- of mountainbiketochten maken en klimmen en abseilen. En 's avonds laat je je lekker verwennen in het campingrestaurant met Belgische tapas, zo proef je verschillende Belgische specialiteiten onder het genot van een speciaal Belgisch biertje. En morgen? Misschien is het dan wel westerndag of griezelnacht, maar eerst lekker slapen…

De omgeving van Camping Parc La ClusureDe Belgische Ardennen zijn zeer populair als vakantiegebied en wij begrijpen wel waarom! Bossen, heuvels, volop mogelijkheden voor buitensporten, leuke dagjes uit en gezellige dorpjes waar je geniet van het Belgische leven. Camping Parc La Clusure ligt in Bure, tussen de toeristische dorpjes St. Hubert (openluchtmuseum) en Rochefort. En in de beroemde grotten van Han-sur-Lesse moet je geweest zijn! Neem een trui mee en knoop er een bezoekje aan vast naar het wildpark. Als je op vrijdag gaat, kan je 's avonds naar de ambachtenmarkt voor je souvenirs. Hoewel je slechts een paar honderd kilometer van huis bent, voelt het of je in een andere wereld bent beland!

Goed om te wetenReis je met een groep van meer dan 8 personen? En wil je gebruik maken de horeca- en buitensportfaciliteiten? La Clusure houdt hier graag rekening mee. Geef dit daarom van te voren tijdens het boeken door.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging parc la clusure

De ligging van "parc la clusure" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.