Goolderheide

6
Vacanceselect.com logo

Lekker op vakantie deze zomer bij onze zuiderburen! Niet te ver rijden en een waar paradijs voor kinderen…Familiepark Goolderheide. Met maar liefst 3 zwembaden met diverse glijbanen en een recreatiemeer met een zandstrand heb je de kinderen zo overtuigd. De voorpret kan beginnen…


Prima faciliteiten!Op familiepark Goolderheide vind je allerlei soorten gasten. Er is een gedeelte met vaste gasten, je kunt er een accommodatie huren of je pakt je eigen tent in. Één ding hebben de plekken gemeen, het is allemaal lekker groen. Volop in de natuur! De faciliteiten liggen praktisch bij elkaar vlakbij het recreatiemeer. Zo loop je na een verhit potje tennis zo door naar het zwembad voor een frisse duik of settel je je op het terras voor een verkoelend drankje. De waterglijbanen zijn vast favoriet bij de kinderen! Lekker roetsjen samen met hun vakantievriendjes die ze ontmoeten tijdens de animatie-activiteiten. Vrienden voor het leven!

Eropuit in Belgisch LimburgVlakbij het familiepark ligt Nationaal Park Hoge Kempen, een uniek natuurgebied met uitgestrekte dennenbossen, paarsbloeiende heide, grote waterplassen en tal van bijzondere en zeldzame dieren. Wandelen, fietsen, paardrijden…het is aan jou hoe je dit prachtige stukje natuur ontdekt. Voor een dagje winkelen ga je natuurlijk naar Maasmechelen Village! Meer dan 100 boetieks met prestigieuze merken gelegen in een charmante autovrije omgeving. Dat is nog eens ontspannen shoppen. Mocht het nou onverhoopt een dagje wat minder weer zijn dan maak je de kinderen blij met Plopsa Indoor Hasselt. Crossen in de verkeerstuin, ronddraaien in de draai- of zweefmolen en klimmen in de speelboom. En pak je ook nog even een show mee? Is het vandaag Bumba, Maya of Mega Mindy?!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging goolderheide

De ligging van "goolderheide" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.