Landal Rehrenberg

10
Landal.nl logo

Uw verblijf:

U verblijft in een appartement op Landal Rehrenberg. Oppervlakte ca. 105 m². Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, DVD en Radio/cd-speler en houtkachel. Open keuken met combi-oven en afwasmachine. Vier slaapkamers, waarvan twee met 2-persoonsbed en twee met twee 1-persoonsbedden en een volwaardig 2-persoonskastbed in de woonkamer. Tweede tv in één van de slaapkamers. Bedden voorzien van dekbedden. Badkamer met stoomdouche, bad, wastafel en toilet. Apart toilet. Tweede badkamer met douche. Terras of balkon en berging.





Saalbach Hinterglemm is een zeer afwisselend gebied en wordt dan ook niet voor niets het 'skicircus' genoemd. Er is zoveel te doen en te beleven! Buckelpistes voor de avonturiers, Tiefschnee voor de ontdekkers en een echte gletsjer. Of wat dacht u van rodelen bij maneschijn met na afloop een gezellige après-ski? Met 200 kilometer piste - waarvan 90 km blauw - en een maximale hoogte van 2.006 meter, is Saalbach Hinterglemm ideaal voor zowel de ervaren skiër als de beginner. Landal Rehrenberg is tegen een helling gebouwd, op 800 m hoogte, in het plaatsje Viehhofen. Het park beschikt over 126 appartemten met terras/balkon. Vanuit uw appartement kijkt u uit op het prachtige Glemmerdal. De kindereren vermaken zich uitstekend in de kinderskischool, direct achter de receptie en daarna in het overdekte zwembad.




Prijzen zijn excl. € 24,50 reserveringskosten (vanaf 2017: € 25) , verplichte bedlinnen € 7,75 p.p. (vanaf 2017: € 7,95), kinderbedlinnen € 6,50 p.p. (vanaf 2017: € 6,75) en toeristenbelasting. Prijswijzigingen voorbehouden. Minimale bungalowhuur (excl. bijkomende kosten) is € 99.

Boekingsinformatie
Vaste acties landal.nl

€ 30 extra korting

Meldt je aan voor de nieuwsbrief van Landal en ontvang een exclusief welkomstaanbod van tot € 30 extra korting.

Vroegboek en lastminute korting tot 35%

Landal heeft een wisselend lastminute en vroegboekkorting aanbod, dit is hier te vinden:

Lastminute en vroegboekkoring landal

Ligging landal rehrenberg

De ligging van "landal rehrenberg " wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.