Duynparc De Heeren van 's Gravensande

6

Duynparc De Heeren van 's Gravensande is een vakantiepark gelegen in een zeer veelzijdige omgeving. Hier kunt u uw vakantie inrichten zoals u dit wilt. Wanneer u het park oprijdt zult u direct de sfeer van luxe en ontspanning voelen. Dit komt natuurlijk door de zeer mooie villa's en de natuur. De ligging, 500m. van de kust is uiteraard ideaal voor liefhebbers van het strand. zee en watersporters. Op ca. 30 km. treft u gezellige steden als Rotterdam en Den Haag. Beide steden zijn een bezoek zeker waard. Wanneer de weergoden niet meewerken, hoeft u zich ook absoluut niet te vervelen. Sporten in de gemeentelijke sporthal, zwemmen in het zwembad van 's-Gravenzande of winkelen in het moderne, overdekte winkelcentrum van Naaldwijk. Er is voor iedereen iets te doen, wat de omstandigheden ook zijn.

Bijzonderheden duynparc de heeren van 's gravensande

Parkfaciliteiten:
Fietsverhuur, Strand, Wandelen, Fietsen, Bolderkar verhuur, Winkel, Broodjesservice, Receptie, Internettoegang,

Tegen EUR 19 extra voorkeurskosten per onderdeel, zijn op aanvraag volgende voorkeursmogelijkheden boekbaar; huisdiervrij, cara vriendelijk, afwasmachine, wasmachine, wasdroger, (afgeschermde) ligging aan het water. Neem hiervoor contact op met ons customer contact center. Reserveringen gedaan door bedrijven voor hun eigen werknemers zijn altijd op aanvraag. Mocht de reservering akkoord worden bevonden dan zullen de volgende regels gehanteerd worden: maximaal 1 werknemer per slaapkamer, elke twee weken wordt er een extra eindschoonmaak berekend, elke twee weken wordt er nieuw bedlinnen berekend. Indien bij aankomst blijkt dat uw gezelschap bestaat uit een groep welke niet onder het familieverband valt, behouden wij ons het recht een borg per persoon te hanteren á €50,- of €100,-. Indien uw huisdier niet is aangevraagd, kan toegang tot het park en de geboekte accommodatie worden geweigerd bij aankomst. Neem hiervoor contact op met ons customer contact center. Het is op Duynparc De Heeren van s Gravensande mogelijk om een elektrische fiets te huren. Dit dient echter vooraf gedaan te worden.

Boekingsinformatie
Roompot.nl logo
Laatste roompot.nl nieuws
Voordelig naar Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Op Noordzee Résidence Cadzand-Bad aan de Zeeuws-Vlaamse kust is het puur genieten. De ligging aan het strand, de trendy strandpaviljoens en verschillende Belgische steden in de directe omgeving maken van het park een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie.

Boek nu extra voordelig een verblijf in een 4- of 5-persoons bungalow op Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Wees er snel bij, want deze actie is te boeken t/m woensdag 21 november.

Meer informatie

Ligging duynparc de heeren van 's gravensande