Waterrijk Oesterdam

12

Heb je behoefte aan rust, natuur maar tegelijkertijd ook aan sportieve activiteiten? Dan is een verblijf op Waterrijk Oesterdam zeker de moeite waard. Het, zoals de naam al doet vermoeden, waterrijke park, ligt middenin Nationaal Park Oosterschelde. Het ligt op de grens van Zeeland en Noord-Brabant, beide met hun eigen karakteristieke sfeer, cultuur en landschap.

Neem je graag je boot mee op vakantie? Dat kan, want sommige villa's beschikken over een eigen aanlegplaats. Vanuit het park bereik je eenvoudig de Oosterschelde, het Grevelingenmeer of het Veerse Meer. Op het moment wordt er een jachthaven met sanitaire voorzieningen gerealiseerd. Daarnaast zijn er diverse faciliteiten in ontwikkeling. Zo wordt er een winkel en een luxe restaurant met terras aan het water gebouwd. Deze faciliteiten zijn op het moment nog niet beschikbaar.

Bijzonderheden waterrijk oesterdam

Parkfaciliteiten:
Zwemvijver, Strand, Wandelen, Fietsen, Receptie, Internettoegang, Restaurant, Ligweide,

Het park en de faciliteiten zijn op het moment in aanbouw. Er zal worden geprobeerd overlast tot een minimum te beperken. Vanwege de bouw van het centrumgebouw zijn er op Waterrijk Oesterdam van maandag t/m vrijdag bouwwerkzaamheden die geluidshinder kunnen veroorzaken. Er zijn geen werkzaamheden gepland tijdens de weekenden. Het centrumgebouw is gesitueerd bij de entree van het park. Alle faciliteiten die nu worden aangeboden zullen gewoon aanwezig zijn op het park. U dient wel rekening te houden met eventuele geluidsoverlast die de bouw met zich mee kan brengen. Reserveringen gedaan door bedrijven voor hun eigen werknemers zijn altijd op aanvraag. Mocht de reservering akkoord worden bevonden dan zullen de volgende regels gehanteerd worden: maximaal 1 werknemer per slaapkamer, elke twee weken wordt er een extra eindschoonmaak berekend, elke twee weken wordt er nieuw bedlinnen berekend. Bij groepen anders dan samenreizende personen in gezinsverband wordt een extra borg van 50 p.p. verlangd. Op Waterrijk Oesterdam zijn er van maandag t/m vrijdag bouwwerkzaamheden welke geluidshinder kunnen veroorzaken. Er zijn geen werkzaamheden gepland tijdens de weekenden. Alle accommodaties op Waterrijk Oesterdam zijn rookvrij. Er is tijdelijk geen fietsverhuur aanwezig op Waterrijk Oesterdam. Het is voor bedrijven niet toegestaan om boekingen te maken voor werknemers die met een ander doel dan recreatie op het park verblijven. Indien uw huisdier niet is aangevraagd, kan toegang tot het park en de geboekte accommodatie worden geweigerd bij aankomst. Neem hiervoor contact op met ons customer contact center.

Boekingsinformatie
Roompot.nl logo
Laatste roompot.nl nieuws
Voordelig naar Noordzee RĂ©sidence Cadzand-Bad

Op Noordzee Résidence Cadzand-Bad aan de Zeeuws-Vlaamse kust is het puur genieten. De ligging aan het strand, de trendy strandpaviljoens en verschillende Belgische steden in de directe omgeving maken van het park een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie.

Boek nu extra voordelig een verblijf in een 4- of 5-persoons bungalow op Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Wees er snel bij, want deze actie is te boeken t/m woensdag 21 november.

Meer informatie

Ligging waterrijk oesterdam