De Krim Texel

20
Krim.nl logo

Vakantiepark De Krim Texel vormt met zijn ruime bungalows de ideale thuisbasis om het eiland Texel te verkennen. Maar ook op het park is genoeg te beleven. Een zwembad, golfbaan, indoor lasergame, diverse restaurants en vele andere faciliteiten maken uw vakantie compleet. Ook uw kinderen hoeven zich geen seconde te vervelen. Zij kunnen zich uitleven in het overdekte Kinder Speelparadijs. U kunt zich natuurlijk ook laten vermaken door het sport- en recreatieteam tijdens schoolvakanties.
Vakantiepark "De Krim" is volop in beweging! Het centrum is omgetoverd in een knus dorpje met typische Texelse gevels. Terrasjes, café, een vernieuwde winkel, buffetrestaurant en snackrestaurant maken van het plein een bruisende uitgaansplek. Nog meer vakantieplezier dus op het best uitgeruste vakantiepark van Texel!

Bijzonderheden de krim texel

Parkfaciliteiten:
Kinderbad, Openlucht zwembad, Overdekt zwembad, Biljart, Bowlingbaan, Midgetgolf, Fietsverhuur, Golfbaan, Jeu de boules, Sportveld(en), Tafeltennis, Wandelen, Fietsen, Speelparadijs, Kinderboerderij, Recreatieteam, Speeltuin, Speelhal/Speelautomaten, Supermarkt, Sauna, Solarium, Kapper, Maaltijdbezorging, Receptie, Wasgelegenheid, Internettoegang, Restaurant, Bar, Afhaalrestaurant,

De receptie is geopend tot 18:00 uur, echter kunt U ook na 18:00 aankomen en via de intercom of horeca de sleutels en/of pakketten ophalen.

Boekingsinformatie

Ligging de krim texel