Landal Vlieduyn

2
Landal.nl logo

Uw verblijf:

U verblijft in een appartement op Landal Vlieduyn. Oppervlakte ca. 50 m². Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, dvd-speler en radio-/cd-speler. Open keuken met combimagnetron, nespresso-koffiezetapparaat en afwasmachine. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Open verbinding met de woonkamer. Bedden voorzien van dekbedden. Opgemaakte bedden bij aankomst. Tweede flatscreen-tv in de slaapkamer. Badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel, thermostaatkraan en apart toilet. Was-/droogcombinatie. Terras en CV.

 

Standaard in de accommodatie:

- Gratis wifi





Ontdek het prachtige landschap van het autoluwe waddeneilandVlieland. Het lijkt alsof u midden in een ansichtkaart bent beland. Het gerieflijke eiland straalt rust, natuur en ontspanning uit. En dat is precies wat u er vindt. Op loopafstand van het charmante dorpjeOost-Vlieland ligt het kleinschalige en in een duinpan verscholen appartementencomplexLandal Vlieduyn. Het strand ligt op slechts 200 m van uw moderne appartement.



Faciliteiten:

  • Receptie
  • Speeltoestel
  • Fietsverhuur
  • Wandel- en fietsroutes
  • Gratis wifi
  • Gratis opgemaakte bedden bij aankomst
  • Gratis bagageservice (van haven naar complex en v.v.)




Prijzen zijn excl. € 24,50 reserveringskosten (vanaf 2017: € 25) , verplichte bedlinnen € 7,75 p.p. (vanaf 2017: € 7,95), kinderbedlinnen € 6,50 p.p. (vanaf 2017: € 6,75) en toeristenbelasting. Prijswijzigingen voorbehouden. Minimale bungalowhuur (excl. bijkomende kosten) is € 99.

Boekingsinformatie
Vaste acties landal.nl

€ 30 extra korting

Meldt je aan voor de nieuwsbrief van Landal en ontvang een exclusief welkomstaanbod van tot € 30 extra korting.

Vroegboek en lastminute korting tot 35%

Landal heeft een wisselend lastminute en vroegboekkorting aanbod, dit is hier te vinden:

Lastminute en vroegboekkoring landal

Ligging landal vlieduyn

De ligging van "landal vlieduyn " wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.