Vakantiepark de Vossenburcht

40
Devossenburcht.nl logo

Vakantiepark de Vossenburcht is gelegen in één van de mooiste delen van Overijssel. De regio biedt volop fraaie bossen en prachtige landerijen. Het leent zich dan uitstekend voor het maken van diverse wandel- en fietstochten. De van origine zijnde familiecamping biedt sinds enkele jaren ook andere type accommodaties. De sfeer van de camping en persoonlijke benadering is echter nog altijd aanwezig. Op het vakantiepark zijn vele faciliteiten voor de hele familie. Enkele voorbeelden hiervan zijn een heerlijk, verwarmd openlucht zwembad met zonneweide, sportvelden, gezellige horeca en speeltoestellen. Het park is centraal gelegen en daarom ook zeer geschikt als uitvalsbasis voor diverse uitstapjes. Op slechts 5km. tref je een recreatievijver met strand. Het historische dorp Staphorst (ca. 10km.) en de stad Zwolle (ca. 25km.) zijn ook absolute aanraders. Met de kids op pad? Attractiepark Slagharen (ca. 25km.), Plopsa Indoor Coevorden (ca. 45km.) en Walibi Holland (ca. 57km.) zijn alle goed te bereikbaar. Buiten al deze mogelijkheden zou je bijna vergeten dat je op Vakantiepark de Vossenburcht ook gewoon heerlijk kunt genieten!

Bijzonderheden vakantiepark de vossenburcht

Parkfaciliteiten:
Kinderbad, Openlucht zwembad, Tafelvoetbal, Sportveld(en), Tafeltennis, Wandelen, Fietsen, Kinderboerderij, Recreatieteam, Kinderclub, Speeltuin, Speelhal/Speelautomaten, Springkussen, Broodjesservice, Geldautomaat, Vergaderruimte, Receptie, Wasgelegenheid, Internettoegang, Parkeerplaats, EHBO-post, Restaurant, Bar, Snackbar,

Boekingsinformatie

Ligging vakantiepark de vossenburcht

De ligging van "vakantiepark de vossenburcht" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.

Acccommodaties op Vakantiepark de Vossenburcht

Familiecamping de Vossenburcht: Tenthuis Lodge

Familiecamping de Vossenburcht: Tenthuis Lodge

Familiecamping de Vossenburcht: Vakantiehuisje

Familiecamping de Vossenburcht: Vakantiehuisje