Vakantiepark Rheezerwold

10
Rheezerwold.nl logo

Op ons 5 sterren vakantiepark kunt u zich prima vermaken met uitdagende speelcombinaties en interactieve speelvelden. Het animatieteam zorgt voor een gevarieerd programma waarbij ook aan de jongeren wordt gedacht.


Vier uw vakantie met iets meer luxe en comfort in een accommodatie van Vakantiepark 't Rheezerwold. Het vakantiepark is gelegen in Overijssel, vlak bij Hardenberg waar u verschillende accommodaties kunt huren. Maak uw keuze uit een gezellige kampeerbungalow, een knusse trekkershut, een mooie stacaravan en een moderne chalet. Alle huuraccommodaties liggen op royale plaatsen in het groen, geschikt voor 4 of 6 personen. In elke accommodatie is er gratis wifi en is er de mogelijkheid te parkeren bij de accommodatie. De vakantiewoningen zijn voorzien van een complete keuken, 2 of 3 slaapkamers, een volledig ingericht interieur en comfortabele bedden.


Bij Vakantiepark 't Rheezerwold kunt u kamperen met uw eigen tent, camper of caravan op de ruim opgezette kampeerplaatsen. Ook hier kunt u kiezen uit meerdere mogelijkheden, namelijk comfortplaatsen, XL-plaatsen en Luxe XL-plaatsen inclusief privé sanitair. De kampeerplaatsen zijn voorzien van stroom, wateraansluiting, CAI aansluiting, afvoer en wifi. Wilt u uw hond meenemen? Op 't Rheezerwold zijn honden toegestaan op de camping. Geniet samen van een heerlijke kampeervakantie in Overijssel bij Vakantiepark 't Rheerzerwold.


Ook in de omgeving van onze gezinscamping is veel te beleven. Van attractieparken en dierentuinen, tot pittoreske dorpen en monumentale steden, en natuurlijk overweldigend mooie natuurgebieden. U en uw kinderen zullen zich eindeloos vermaken op en rondom onze familiecamping in Overijssel. Trek eropuit in de natuur, al wandelend of fietsend, of maak een mooie kanotocht over de Vecht. Er zijn ook vele rivierstrandjes en visstekken te vinden waar u kunt recreëren. Voor een dagje spanning en sensatie kunt u met het gezin naar Attractiepark Slagharen, Wildlands Adventure Zoo in Emmen of Avonturenpark Hellendoorn - deze parken zijn makkelijk en snel te bereiken vanaf 't Rheezerwold.

Boekingsinformatie

Ligging vakantiepark rheezerwold

De ligging van "vakantiepark rheezerwold" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.

Acccommodaties op Vakantiepark Rheezerwold

Trekkershut

Trekkershut

Chalet Dopheide

Chalet Dopheide

Chalet Esdoorn

Chalet Esdoorn

Stacaravan Brem

Stacaravan Brem

Chalet Cosmos

Chalet Cosmos

Comfort

Comfort

Mobile home Lavendel

Mobile home Lavendel

Outdoorlodge

Outdoorlodge

Chalet Amber

Chalet Amber

Kampeerbungalow

Kampeerbungalow

Luxe Comfort XL

Luxe Comfort XL

Comfort XL

Comfort XL

Kasteel Vechtdal

Kasteel Vechtdal