Marinapark Volendam

12

Marinapark Volendam laat u genieten van waterplezier op en rondom het IJsselmeer en de eigen jachthaven van het park. Het vakantiepark beschikt over een overdekt zwembad met kinderbad en er is de mogelijkheid tot het huren van fietsen. Breng een bezoek aan het mooie vissersdorp Volendam en bezoek een klompenmakerij of kaarsboerderij of laat een foto van u maken in de Volendamse klederdracht. Ook de bruisende stad Amsterdam is zeker een bezoekje waard, deze ligt op nog geen 20 km afstand van het park. Alle vakantiehuizen zijn uniek met verschillend aantal kamers, ligging aan het water of bij de jachthaven en/of extra luxe zoals een privé-sauna. Alle woningen zijn in Volendamse stijl gebouwd en kijken uit over het IJsselmeer of het prachtige landschap.

Bijzonderheden marinapark volendam

Parkfaciliteiten:
Kinderbad, Overdekt zwembad, Fietsverhuur, Strand, Wandelen, Fietsen, Watersport, (Jacht)haven, Bootverhuur, Kinderclub, Speeltuin, Winkel, Supermarkt, Receptie, Wasgelegenheid, Restaurant, Recreatiezaal,

Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 22 jaar zijn niet toegestaan. Tevens wordt bij groepen anders dan samenreizende personen in gezinsverband een extra borg van € 50 p.p. verlangd. Voor verblijven tijdens de Volendamse kermis (meestal eerste weekend van september), wordt een extra waarborg van € 50 per persoon berekend. Ook zijn de schoonmaakkosten verplicht. Het is voor bedrijven niet toegestaan om boekingen te maken voor werknemers die met een ander doel dan recreatie op het park verblijven. Het zwembad is, met uitzondering van de schoolvakanties, op woensdagmiddag gesloten. Er is parkeergelegenheid nabij de woning. In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad van Marinapark Volendam gesloten van maandag 10 december tot en met vrijdag 14 december.

Boekingsinformatie
Roompot.nl logo
Laatste roompot.nl nieuws
Voordelig naar Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Op Noordzee Résidence Cadzand-Bad aan de Zeeuws-Vlaamse kust is het puur genieten. De ligging aan het strand, de trendy strandpaviljoens en verschillende Belgische steden in de directe omgeving maken van het park een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie.

Boek nu extra voordelig een verblijf in een 4- of 5-persoons bungalow op Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Wees er snel bij, want deze actie is te boeken t/m woensdag 21 november.

Meer informatie

Ligging marinapark volendam