Recreatiepark de Woudhoeve

6
Topparken.nl logo

Bij Recreatiepark de Woudhoeve kunt u verschillende typen chalets huren; basic, comfort of deluxe. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 3 tot maximaal 6 personen. De vakantiewoningen bevinden zich bij aangelegde waterpartijen en te midden van veel groene parkbeplanting. De auto parkeert u gemakkelijk bij uw accommodatie en in alle vakantiehuizen zijn honden toegestaan, wel zo gezellig! Naast deze vakantiehuizen beschikt Recreatiepark de Woudhoeve nog over een speciaal 4 persoons mindervaliden chalet. Dankzij diverse aanpassingen in onder andere de badkamer en de keuken is deze woning geschikt voor rolstoelgebruikers. Geniet van de rust, de natuur en de nabijheid van de zee op ons vakantiepark aan de Nederlandse kust.

Recreatiepark de Woudhoeve vindt u in Egmond aan de Hoef. Een Nederlandse kustplaats in de provincie Noord-Holland. De badplaatsen Egmond aan Zee en Bergen aan Zee zijn dichtbij. Recreatiepark de Woudhoeve is een echt vakantiepark voor zee- en strandliefhebbers. Maak een mooie strandwandeling of bezoek de kaasstad Alkmaar. Na een heerlijke dag weg kunt u nog even afkoelen in ons buitenzwembad met apart peuterbad of aanschuiven voor een culinaire maaltijd in ons a la carte restaurant. De kinderen vermaken zich uitstekend tijdens activiteiten van het animatieteam of maken nieuwe vriendjes in de speeltuin of op het sportveld. Maak gebruik van de gratis Wifi om het thuisfront op de hoogte te houden van uw geweldige vakantie bij Recreatiepark de Woudhoeve.

Boekingsinformatie

Ligging recreatiepark de woudhoeve

De ligging van "recreatiepark de woudhoeve" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.

Acccommodaties op Recreatiepark de Woudhoeve

Comfort 3 personen

Comfort 3 personen

Chalet Basic 3 personen

Chalet Basic 3 personen

Comfort 4 personen

Comfort 4 personen

Chalet Basic 4 personen

Chalet Basic 4 personen

Deluxe 4 personen

Deluxe 4 personen

Comfort 4 personen MIVA

Comfort 4 personen MIVA

Chalet Basic 5 personen

Chalet Basic 5 personen

Comfort 5 personen

Comfort 5 personen

Deluxe 5 personen

Deluxe 5 personen

Comfort 6 personen

Comfort 6 personen