Bospark 't Wolfsven

6

Als u op vakantie bent, wilt u zich natuurlijk helemaal op uw gemak voelen. Op Bospark 't Wolfsven gaat dit zeker lukken. U zult de omgeving rondom het pittoreske Mierlo ervaren als een oase van rust. Het park is omgeven door natuurschoon, maar valt vooral op door het alom aanwezige water. Het unieke landschap van natuurreservaat de Strabrechtse Heide nodigt uit tot een stevige wandel- of fietstocht. Tips voor uitstapjes zijn bijvoorbeeld Dierenrijk Europa in Mierlo, Historisch openluchtmuseum in Eindhoven en de kastelen in Helmond, Geldrop en Heeze. Maar ook op het park zelf zult u zich niet vervelen; de vele faciliteiten zoals een overdekt zwembad, verschillende sportvelden en een indoor speeltuin maken uw verblijf zeker de moeite waard.

Bijzonderheden bospark 't wolfsven

Parkfaciliteiten:
Kinderbad, Openlucht zwembad, Overdekt zwembad, Whirlpool, Biljart, Fietsverhuur, Midgetgolf, Jeu de boules, Tennisbaan, Sportveld(en), Tafeltennis, Vissen, Recreatieplas, Strand, Bootverhuur, Speeltuin, Supermarkt, Vergaderruimte, Wasgelegenheid, Restaurant, Bar, Snackbar,

Recreatieprogramma tijdens het hoogseizoen. Parkeren: parkeergelegenheid voor de auto is op de centrale parkeerplaats van het park. Buiten het park: Natuurreservaat De Strabrechtse Heide met veel fiets- en wandelroutes ca. 3 km. Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 22 jaar zijn niet toegestaan. Tevens wordt bij groepen anders dan samenreizende personen in gezinsverband een extra borg van 50 p.p. verlangd. Alle accommodaties beschikken over gratis WiFi. Op de camping kunt u geen gebruikmaken van WiFi. In het laagseizoen van 02-11-2018 t/m 21-12-2018, 04-01-2019 t/m 15-02-2019, 08-03-2019 t/m 29-03-2019 en 01-11-2019 t/m 21-12-2019 zijn de faciliteiten gesloten in de midweken. Het is voor bedrijven niet toegestaan om boekingen te maken voor werknemers die met een ander doel dan recreatie op het park verblijven. In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad van Wolfsven gesloten van maandag 5 november tot en met vrijdag 9 november.

Boekingsinformatie
Roompot.nl logo
Laatste roompot.nl nieuws
Voordelig naar Noordzee RĂ©sidence Cadzand-Bad

Op Noordzee Résidence Cadzand-Bad aan de Zeeuws-Vlaamse kust is het puur genieten. De ligging aan het strand, de trendy strandpaviljoens en verschillende Belgische steden in de directe omgeving maken van het park een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie.

Boek nu extra voordelig een verblijf in een 4- of 5-persoons bungalow op Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Wees er snel bij, want deze actie is te boeken t/m woensdag 21 november.

Meer informatie

Ligging bospark 't wolfsven