Bungalowpark Hoenderloo

7

Het dorpje Hoenderloo ligt centraal op de Veluwe, halverwege Apeldoorn en Arnhem. De Veluwe is één groot aaneengesloten natuurreservaat gekenmerkt door groen, bossen, heide, zandverstuivingen, ruimte en rust. Liefhebbers van wandelen en fietsen komen hier volledig aan hun trekken. Bij bungalowpark Hoenderloo wandelt of fietst u rechtstreeks vanuit uw bungalow de natuur in. Er zijn bij de receptie talloze wandel- en fietsroutes verkrijgbaar, die u de allermooiste plekjes van de omgeving laten zien.

In de directe omgeving kunt u tal van attracties bezoeken, zoals Paleis Het Loo, Apenheul, de Koningin Juliana Toren en het Nationale Park de Hoge Veluwe met het Kröller Müller museum, wereldberoemd vanwege de Van Gogh-collectie.
Wilt u liever op het park blijven, kan dit natuurlijk ook. Bungalowpark Hoenderloo biedt op haar park tal van faciliteiten, zoals een verwarmd zwembad met een geheel wegschuifbare overkapping, twee all seasons tennisbanen en een restaurant.

Bijzonderheden bungalowpark hoenderloo

Parkfaciliteiten:
Openlucht zwembad, Overdekt zwembad, Fietsverhuur, Midgetgolf, Jeu de boules, Tennisbaan, Sportveld(en), Tafeltennis, Wandelen, Fietsen, Speeltuin, Springkussen, Broodjesservice, Receptie, Wasgelegenheid, Parkeerplaats,

De prijs voor een weekend (vrijdag-zondagavond) of een lang weekend (vrijdag-maandagochtend) is hetzelfde. Er is een binnenbad met een wegschuifbare overkapping. Het dak van het zwembad kan afhankelijk van het weer open gezet worden. Het zwembad is van november tot april gesloten. Groepen jongeren mogen enkel onder begeleiding van volwassenen op dit park verblijven! Het dak van het zwembad op park Hoenderloo kan afhankelijk van het weer open gezet worden. Het zwembad op Bungalowpark Hoenderloo is gesloten van 6 november 2017 t/m 6 april 2018.

Boekingsinformatie
Roompot.nl logo
Laatste roompot.nl nieuws
Voordelig naar Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Op Noordzee Résidence Cadzand-Bad aan de Zeeuws-Vlaamse kust is het puur genieten. De ligging aan het strand, de trendy strandpaviljoens en verschillende Belgische steden in de directe omgeving maken van het park een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie.

Boek nu extra voordelig een verblijf in een 4- of 5-persoons bungalow op Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Wees er snel bij, want deze actie is te boeken t/m woensdag 21 november.

Meer informatie

Ligging bungalowpark hoenderloo