Bospark Ede

14
Topparken.nl logo

Bij Bospark Ede kunt u een vakantiehuisje huren voor uw gezin maar ook voor de hele familie. Onze vakantiehuizen bieden namelijk plaats aan maximaal 12 personen. De keuze bij Bospark bestaat uit een stacaravan, comfortabel chalet, deluxe vakantiewoning of een superieure vakantie villa. U zal een goede nachtrust ervaren op de comfortabele bedden. De keuken is voorzien van diverse gemakken die u van thuis gewend bent met onder andere een oven, magnetron, koelkast, diepvries en vaatwasser. Geniet van een heerlijk kopje koffie op het terras bij uw vakantiewoning van Bospark Ede. Tijdens uw verblijf in een vakantiewoning van Bospark Ede kunt u natuurlijk gebruik maken van de goede parkfaciliteiten. Maar vergeet ook zeker niet om er eens op uit te trekken en de omgeving te ontdekken.

Bospark Ede bevindt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op de Veluwe in Ede. Omgeven door de vele groene natuur en tussen de bomen is dit prachtige vakantiepark gelegen. Bij Bospark Ede kunt u komen kamperen of een vakantiehuis huren. Tijdens uw verblijf staan diverse faciliteiten tot uw beschikking. Geniet van een verfrissend drankje op het terras van ons grand café of neem een duik in ons verwarmde buitenzwembad met apart kinderbad. De kinderen hebben de tijd van hun leven op ons vakantiepark met de activiteiten van het professionele animatieteam, samen met nieuwe vriendjes op het multifunctionele sportveld of in de grote buitenspeeltuin. En wanneer de kinderen plezier hebben, ervaren de ouders ook een ontspannen vakantie bij Bospark Ede.

Boekingsinformatie

Ligging bospark ede

De ligging van "bospark ede" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.