Landal Waterpark Sneekermeer

4
Landal.nl logo

Uw verblijf:

U verblijft in een comfortabele waterwoning op Landal Waterpark Sneekermeer, vrijstaand. Opp. Ca. 60 m². Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, DVD-speler, radio-/cd-speler. Open keuken met combimagnetron en afwasmachine. Twee slaapkamers. met een 2-persoons bed en een slaapkamer met een stapelbed. Bedden voorzien van dekbedden. Badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Sommige chalets hebben een wasmachine. Eigen aanlegsteiger. Terras met tuinmeubilair.

Op het park te huur:

- Kinderbed (excl. bedlinnen) en kinderstoel





Landal Waterpark Sneekermeer is gelegen aan het Sneekermeer, één van de mooiste plekjes in Friesland. Het park ligt in een schitterend natuurgebied, omgeven door verschillende plassen en meren. Vanuit uw eigen waterwoning kunt u wegvaren naar het Sneekermeer. Ideaal als u de omgeving wilt verkennen of gewoon vanaf uw terras wilt genieten van de zonsondergang.



Faciliteiten:

  • Receptie
  • Internetspot
  • Supermarkt (800 m)
  • Restaurant (800m)
  • Recreatiestrand
  • Wasserette
  • Fietsverhuur




Prijzen zijn excl. € 24,50 reserveringskosten (vanaf 2017: € 25) , verplichte bedlinnen € 7,75 p.p. (vanaf 2017: € 7,95), kinderbedlinnen € 6,50 p.p. (vanaf 2017: € 6,75) en toeristenbelasting. Prijswijzigingen voorbehouden. Minimale bungalowhuur (excl. bijkomende kosten) is € 99.

Boekingsinformatie
Vaste acties landal.nl

€ 30 extra korting

Meldt je aan voor de nieuwsbrief van Landal en ontvang een exclusief welkomstaanbod van tot € 30 extra korting.

Vroegboek en lastminute korting tot 35%

Landal heeft een wisselend lastminute en vroegboekkorting aanbod, dit is hier te vinden:

Lastminute en vroegboekkoring landal

Ligging landal waterpark sneekermeer

De ligging van "landal waterpark sneekermeer " wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.