Succes Holidayparcs De Tien Heugten

10
Succesholidayparcs.nl logo

Recreatiepark De Tien Heugten in Schoonloo ligt direct aan een recreatieplas met zandstrand. Ook het openluchtbad met 36m lange glijbaan en peuterbad, de 18-holes midgetgolfbaan, speeltuinen en het uitgebreide animatieprogramma, maken het tot een geliefd vakantiepark voor de hele familie.

Recreatiepark de Tien Heugten heeft diverse verhuurmogelijkheden. Verblijf in chalets, stacaravans of bungalows. De accommodaties bieden plek aan 4 tot 8 personen en zijn volledig ingericht. Ze zijn voorzien van een woonkamer, open keuken, 2 tot 4 slaapkamers en een badkamer. Elke accommodatie heeft een terras met tuinmeubilair en parasol waar je heerlijk op kunt vertoeven en kunt genieten van het mooie weer. Gemeenschappelijke parkeergelegenheid is in de nabije omgeving van de accommodaties.

De Tien Heugten heeft prachtige kampeerplaatsen welke voorzien zijn van 6 of 10 ampère stroom. Je kunt ook kiezen voor een aansluiting op het water of televisie. In de gemeenschappelijke gebouwen zijn de toiletten, douches en (af)wasmogelijkheden te vinden. Deze zijn deels aangepast voor mindervaliden. Op alle kampeervelden zijn speeltuinen met zandbak en klimtoestellen aanwezig. De camping is huisdiervriendelijk, maximaal 2 honden zijn toegestaan. De auto kan geparkeerd worden bij de kampeerplaats.

De Tien Heugten is centraal gelegen tussen Emmen, Assen en Groningen welke mogelijkheden bieden tot winkelen en museumbezoek. In Assen vind je het Provinciaal Museum, maar het Herinneringscentrum Kamp Westerbork en het Nationaal Hunenbedden informatiecentrum in Borger zijn ook een bezoek waard. Voor het ontdekken van de natuur zijn de nationale parken Dwingelderveld en het Drents Friese Wold een aanrader. Kinderen zullen zich vermaken in de dierentuin Wildlands in Emmen. Je familievakantie in Drenthe begint op Recreatiepark de Tien Heugten.

Boekingsinformatie

Ligging succes holidayparcs de tien heugten

De ligging van "succes holidayparcs de tien heugten" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.

Acccommodaties op Succes Holidayparcs De Tien Heugten

Type B 4 persoons

Type B 4 persoons

Type A Comfort 4 persoons

Type A Comfort 4 persoons

Type B Standaard 4 persoons

Type B Standaard 4 persoons

Type B Comfort 5 persoons

Type B Comfort 5 persoons

Type D Comfort 6 persoons

Type D Comfort 6 persoons

Type B Comfort 6 persoons

Type B Comfort 6 persoons

Type B Standaard 6 persoons

Type B Standaard 6 persoons

Safaritent 6 persoons

Safaritent 6 persoons

Type E Comfort 8 persoons

Type E Comfort 8 persoons

Kampeerplaats Standaard

Kampeerplaats Standaard

Kampeerplaats Comfort

Kampeerplaats Comfort