Bungalowparken in Pula

(6): pagina 1

Zoek en boek je bungalowpark in Pula. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende bungalowpark aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

v.a.€ 77.00
Park Plaza Verudela
70 pers.

Belvilla.nl logo Vakantiepark Punta Verudela is een groot opgezet park met in totaal 448 accommodaties, met diverse faciliteiten. Het ligt op slechts 200 m. van zee en slechts op 1,5 km. van het centrum van Pula.

v.a.€ 77.00
Horizont
70 pers.

Belvilla.nl logo Het zeer grote vakantiepark Horizont ligt op slechts 4 km. van het gezellige centrum van Pula, in het vakantieplaatsje Verudela, op een heuvel, direct aan zee.

v.a.€ 77.00
Resort Splendid
70 pers.

Belvilla.nl logo Direct aan de prachtige kustlijn ligt Resort Splendid. Dit resort is voorzien van zwembad, strand en ligt ook nog eens dichtbij het historische centrum van Pula.

v.a.€ 77.00
Stoja
70 pers.

Belvilla.nl logo Het ruime vakantiepark Stoja is gelegen op een schiereiland met verschillende stranden en diverse faciliteiten.

v.a.€ 77.00
Vakantiepark Indije
70 pers.

Belvilla.nl logo Vakantiepark Indije ligt in het dorpsdeel Banjole en hoort bij de plaats Mendulin. Het park meet 19 ha., waarvan 9 ha. ongerepte natuur in de vorm van bos. Naast de mobilhomes, die op een apart deel van het park staan, bestaat het uit een grote camping.

v.a.€ 77.00
Resort Aparthotel Del Mar
70 pers.

Belvilla.nl logo Het zeer comfortabele en moderne Resort Aparthotel Del Mar ligt direct aan de Adriatische kust en op slechts 7km. van de stad Pula.

Aanbieders van bungalowparken
Belvilla.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren