Bungalowparken in Istrië

(28): pagina 1

Zoek en boek je bungalowpark in Istrië. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende bungalowpark aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

v.a.€ 77.00
Stupice
70 pers.

Belvilla.nlff logo Vakantiepark Stupice ligt in het dorpsdeel Premantura en hoort bij de plaats Mendulin. Het ligt op het schiereiland Kamenjak, in een beschermd natuurgebied en direct aan zee. Het park meet 26 ha. en is bosrijk. Naast de mobilhomes, die op een ap

v.a.€ 77.00
Vakantiepark Indije
70 pers.

Belvilla.nlff logo Vakantiepark Indije ligt in het dorpsdeel Banjole en hoort bij de plaats Mendulin. Het park meet 19 ha., waarvan 9 ha. ongerepte natuur in de vorm van bos. Naast de mobilhomes, die op een apart deel van het park staan, bestaat het uit een grote

v.a.€ 77.00
Resort Aparthotel Del Mar
70 pers.

Belvilla.nlff logo Het zeer comfortabele en moderne Resort Aparthotel Del Mar ligt direct aan de Adriatische kust en op slechts 7km. van de stad Pula.

v.a.€ 77.00
Resort Kazela
70 pers.

Belvilla.nlff logo Vakantiepark Kazela ligt direct aan zee en op ca. 3 km. van Medulin. Het heeft een eigen privé-strand. Een mooi park, met diverse faciliteiten en een schitterende ligging!

v.a.€ 77.00
Residence Ai Pini
70 pers.

Belvilla.nlff logo Het kleinschalige appartementencomplex Ai Pini, ligt op slechts 1 km. van het centrum van Medulin en vrijwel direct aan zee.

v.a.€ 77.00
Medulin
70 pers.

Belvilla.nlff logo Vakantiepark Medulin ligt direct aan zee en op slechts 1 km. van het centrum van Medulin. Het is een groot park met naast de mobilhomes een camping en vele faciliteiten.

v.a.€ 77.00
Vakantiepark Amarin
70 pers.

Belvilla.nlff logo Resort Amarin ligt op slechts 4 km. van het historische en gezellige centrum van Rovinj. Het is bekend om zijn fijne kiezelstranden en het zicht op de oude stad. De vele faciliteiten en ligging direct aan zee, maken Amarin tot een mooie vakantie

v.a.€ 77.00
Villas Rubin
70 pers.

Belvilla.nlff logo Dit zeer grote park ligt direct aan zee, 3 km. van het gezellige centrum van Rovinj, op een bosrijk terrein. Doordat het park autoluw is, is het uitermate geschikt voor kinderen.

v.a.€ 77.00
Bi-Village
70 pers.

Belvilla.nlff logo Vakantiepark Bi-Village is een recent gebouwd vakantiepark, direct aan zee en tegenover het eiland Brioni gelegen. Er staan vele verschillende soorten accommodaties en het biedt vele faciliteiten, waaronder 3 openlucht zwembaden.

v.a.€ 77.00
Camping Oliva
70 pers.

Belvilla.nlff logo Vakantiepark Camping Olivia ligt direct aan zee en beschikt over diverse faciliteiten voor het hele gezin. Zon, zee en strand, wat wilt u nog meer?

v.a.€ 77.00
Lanterna Sunny Resort
70 pers.

Belvilla.nlff logo Het zeer grote vakantiepark Laterna ligt op 13 km. van het centrum van Poreç en direct aan zee.

v.a.€ 77.00
Resort Belvedere
70 pers.

Belvilla.nlff logo Vakantiepark Resort Belvedere ligt direct aan het strand in het schilderachtige Vrsar en is tevens voorzien van een mooi zwembad.

v.a.€ 77.00
Kanegra
70 pers.

Belvilla.nlff logo Dit grote park ligt direct aan zee, ca. 10 km. van het centrum van Umag. Kanegra beschikt over diverse stranden.

v.a.€ 77.00
Sol Polynesia
70 pers.

Belvilla.nlff logo Groot park direct aan zee, met vele faciliteiten en op ca. 3,5 km. van het centrum van Umag

v.a.€ 77.00
Resort Polari
70 pers.

Belvilla.nlff logo Resort Polari ligt op ca. 3,5 km. van het centrum van de historische stad Rovinj. Het resort ligt direct aan de baai en beschikt over vele faciliteiten, waaronder een zwembad, spraypark, tennisbanen en nog veel meer. Een aanrader!

v.a.€ 77.00
Camping Valkanela
70 pers.

Belvilla.nlff logo Camping Valkanela biedt een prachtig strand, met schitterend uitzicht. Er zijn faciliteiten genoeg zoals zwembaden en sportmogelijkheden. Voor de kust kunt u dolfijnen spotten!

v.a.€ 77.00
Aminess Maravea Resort
70 pers.

Belvilla.nlff logo Resort Mareda is een groot, luxe resort met vele faciliteiten voor jong en oud. Het ligt niet ver van het centrum van Novigrad en direct aan zee.

v.a.€ 77.00
Skiper Resort
70 pers.

Belvilla.nlff logo Resort Skiper is een luxe resort, gelegen direct aan zee. Het heeft vele faciliteiten voor jong en oud zoals een groot openlucht zwembad, restaurant, privé strand en een golfbaan.

Aanbieders van bungalowparken
Belvilla.nlff logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen