Wilsumer Berge

200
Wilsumerberge.nl logo

Prachtige, ruime vakantievilla 'Carpe Diem' voor 8 personen. Door de perfecte ligging op de Wilsumer Berge heeft u vanuit de tuin een bijzonder mooi uitzicht over de weilanden.

Slaapkamers
De 4 slaapkamers zijn voorzien van bedden, dekens en kussens. De bedden zijn 140/200cm. Dekbedden zijn 200/200cm.

Badkamers
Er zijn twee badkamers waarvan 1 voorzien is van een bad!

Overige informatie:

  • Gratis Wi-Fi 
  • 1 huisdier toegestaan
  • Gratis parkeerplaats voor 1 auto bij de vakantiewoning






Vlak over de grens bij Coevorden en Hardenberg ligt Wilsumer Berge; een vakantiepark in het Duitse Grafschaft Bentheim. Het vakantiepark is gelegen in een prachtige regio dat bekend staat om de schitterende bossen, uitgestrekte heidevelden, valleien en Kasteel Bentheim. Bij Wilsumer Berge kunnen gasten het echte kampeergevoel beleven, maar dan in volledige luxe. Gasten kunnen namelijk verblijven in een chalet, bungalow of safaritent. Of verblijf in een luxe safaritent, geschikt voor maximaal 5 personen. De safaritenten zijn van alle gemakken voorzien. Zo vinden gasten in de safaritent een volledig ingerichte keuken, een BBQ, een gezellige eethoek, twee slaapkamers, een loungeset, een gaskachel en een ruime veranda. En leuk voor de kinderen; iedere safaritent heeft een thema uit de natuur van Afrika in de vorm van een dier, bijvoorbeeld een Neushoorn of Gorilla!

Kamperen bij Wilsumer Berge betekent een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin. De camping beschikt over zeer ruime kampeerplekken. De kampeerplekken zijn ca. 100m² groot en beschikken over 6 tot 16 ampère elektra, een gedeeld of eigen watertappunt en enkele plaatsen hebben een CAI-aansluiting op de kampeerplek. Ook is er op de gehele camping gratis wifi aanwezig. En extra leuk om te weten; in Duitsland betalen gasten géén toeristenbelasting.

Wilsumer Berge is een camping net gelegen over de Duitse grens. De camping ligt op nog geen 15 autominuten over de grens bij Coevorden en Hardenberg en is gelegen in het Duitse Graftschaft Bentheim. Deze regio staat bekend om haar natuurrijke omgeving; schitterende bossen, uitgestrekte heidevelden, valleien en Kasteel Bentheim. Dankzij de prachtige natuur biedt Wilsumer Berge u de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Niet alleen biedt de omgeving u uitgebreide mogelijkheden, ook onze faciliteiten zorgen er voor dat vervelen er niet bij is. Kom even afkoelen op een warme zomerdag in onze grote recreatieplas, geniet van de zon op het zandstrand of maak gebruik van onze sportmogelijkheden!

Boekingsinformatie

Ligging wilsumer berge

De ligging van "wilsumer berge" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.

Acccommodaties op Wilsumer Berge

Trekkershut

Trekkershut

Bohemian Lodge

Bohemian Lodge

Wood Cottage Wilsum

Wood Cottage Wilsum

De Wilsumerberghut

De Wilsumerberghut

Safaritent

Safaritent

The Blossom

The Blossom

Berg & Dal

Berg & Dal

Ferienhaus Bergliebe

Ferienhaus Bergliebe

Comfort kampeerplaats aan het water

Comfort kampeerplaats aan het water

Back to nature

Back to nature

Comfort kampeerplaats

Comfort kampeerplaats

Standaard kampeerplaats

Standaard kampeerplaats

Standaard kampeerplaats - Huisdiervrij

Standaard kampeerplaats - Huisdiervrij

The Green Forest

The Green Forest

Carpe Diem

Carpe Diem

Familiehuis

Familiehuis

Familiehuis incl. Hotelkamers

Familiehuis incl. Hotelkamers