Duynparc De Heeren van 's Gravensande

70

Duynparc De Heeren van 's Gravensande is een vakantiepark gelegen in een zeer veelzijdige omgeving. Hier kunt u uw vakantie inrichten zoals u dit wilt. Wanneer u het park oprijdt zult u direct de sfeer van luxe en ontspanning voelen. Dit komt natuurlijk door de zeer mooie villa's en de natuur. De ligging, 500m. van de kust is uiteraard ideaal voor liefhebbers van het strand. zee en watersporters. Op ca. 30 km. treft u gezellige steden als Rotterdam en Den Haag. Beide steden zijn een bezoek zeker waard. Wanneer de weergoden niet meewerken, hoeft u zich ook absoluut niet te vervelen. Sporten in de gemeentelijke sporthal, zwemmen in het zwembad van 's-Gravenzande of winkelen in het moderne, overdekte winkelcentrum van Naaldwijk. Er is voor iedereen iets te doen, wat de omstandigheden ook zijn.

Bijzonderheden duynparc de heeren van 's gravensande

Parkfaciliteiten:
Fietsverhuur, Strand, Wandelen, Fietsen, Bolderkar verhuur, Winkel, Broodjesservice, Receptie, Internettoegang,

Tegen EUR 25extra voorkeurskosten per onderdeel, zijn op aanvraag volgende voorkeursmogelijkheden boekbaar; huisdiervrij, cara vriendelijk, afwasmachine, wasmachine, wasdroger, (afgeschermde) ligging aan het water. Neem hiervoor contact op met ons customer contact center. Indien bij aankomst blijkt dat uw gezelschap bestaat uit een groep welke niet onder het familieverband valt, behouden wij ons het recht een borg per persoon te hanteren á €50,- of €100,-. Het is op Duynparc De Heeren van s Gravensande mogelijk om een elektrische fiets te huren. Dit dient echter vooraf gedaan te worden.

Boekingsinformatie
Roompot.nl logo
Laatste roompot.nl nieuws
Tot wel 40% korting op uw vakantie

De Vroegboek Voordeelweken zijn begonnen! Boek nu uw verblijf voor 2019 en profiteer van kortingen tot wel 40%!

Meer informatie

Ligging duynparc de heeren van 's gravensande

De ligging van "duynparc de heeren van 's gravensande" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.