Noordzee Resort Vlissingen

40

Direct bij de gezellige en historische havenstad Vlissingen bevindt zich het luxe Noordzee Resort Vlissingen. Dit resort is dankzij haar unieke ligging een waar paradijs voor liefhebbers van een heerlijke strandvakantie. Enkel de duinen en de boulevard scheidt het resort van het brede zandstrand (met Blauwe Vlag keurmerk) en de Noordzee. Op het resort treft u een klein aantal faciliteiten zoals een tennisbaan, fietshuur en op het hele park is gratis WiFi.

De boulevard leidt u rechtstreeks naar de haven van Vlissingen (ca. 2,5 km.). Onderweg wordt u getrakteerd op een enorm aantal goede restaurants en andere horecagelegenheden. De boulevard is bij uitstek geschikt om van de werkelijk adembenemende zonsondergang te genieten. Indien u er lekker op uit wilt, dan kunt zijn diverse steden zeer goed te bereiken. Enkele voorbeelden hiervan zijn; de Zeeuwse stad Goes (ca. 30km.), de Belgische steden Gent (ca. 73 km.) en Antwerpen (ca. 86 km.) en zelfs de grootste haven van Europa in Rotterdam is goed bereikbaar (ca. 120 km.).

Noordzee Resort Vlissingen biedt vele mogelijkheden voor het samenstellen van uw ideale vakantie!

Bijzonderheden noordzee resort vlissingen

Parkfaciliteiten:
Fietsverhuur, Tennisbaan, Wandelen, Fietsen, Speeltuin, Receptie, Internettoegang, Parkeerplaats,

Wij plaatsen nieuwe Luxe Lodges in de nabijheid van Noordzee Resort Largo City. Dit kan beperkte overlast geven. Momenteel is er uitbreiding van het park met 19 lodges, dit is tegenover de bestaande lodges.

Boekingsinformatie
Roompot.nl logo
Laatste roompot.nl nieuws
Tot wel 40% korting op uw vakantie

De Vroegboek Voordeelweken zijn begonnen! Boek nu uw verblijf voor 2019 en profiteer van kortingen tot wel 40%!

Meer informatie

Ligging noordzee resort vlissingen

De ligging van "noordzee resort vlissingen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.