Strandplevier Hotelsuites

70

De beste plek om Texel te verkennen is vanuit de gezellig en bekende badplaats De Koog. En met dit kleinschalige appartementencomplex Strandplevier Hotelsuites als uitvalsbasis kunt u alle kanten op. Stelt u zich eens voor dat u 's ochtends wakker wordt en in het centrum (ca. 100m.) of in de ontbijtruimte lekker gaat ontbijten. Vervolgens verplaatst u zich naar het strand (ca. 800m.) om daar te genieten van de mooie kustlijn en gezellige strandtentjes. Totale ontspanning!
Toch behoefte aan wat inspanning en wilt u daadwerkelijk het eiland verkennen? Dan springt u op de fiets en maakt u schitterende tochten van bijvoorbeeld de Noordzee kust, langs de bekende Vuurtoren van Texel, naar de Waddenzee. Ook het Nationaal Park Duinen van Texel is een prachtig, beschermd gebied om doorheen te fietsen en/of wandelen. Verder zijn bezoekjes aan Ecomare (het opvangcentrum voor zeehonden en vogels) en de Texelse Bierbrouwerij absoluut de moeite waard.

Eenmaal teruggekomen na een heerlijke dag, biedt Strandplevier Hotelsuites u de mogelijkheid om uzelf te trakteren op een mooie wellnessruimte met sauna en zonnebank.

Bijzonderheden strandplevier hotelsuites

Parkfaciliteiten:
Whirlpool, Wandelen, Fietsen, Sauna, Solarium, Receptie, Internettoegang, Parkeerplaats, Ontbijtzaal,

Het gehele complex is rookvrij. Zowel in als rondom het complex mag niet gerookt worden. De accommodaties zijn niet voorzien van kookgelegenheid. Per suite heeft u voor 1 auto een parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex Ontbijt kan ter plaatse worden gereserveerd voor €10 per persoon per ontbijt. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 09:00 en 10:00.

Boekingsinformatie
Roompot.nl logo
Laatste roompot.nl nieuws
Tot wel 40% korting op uw vakantie

De Vroegboek Voordeelweken zijn begonnen! Boek nu uw verblijf voor 2019 en profiteer van kortingen tot wel 40%!

Meer informatie

Ligging strandplevier hotelsuites

De ligging van "strandplevier hotelsuites" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.