Residentie Californië

70

Dit appartementencomplex grenst direct aan het natuurgebied Nationaal Park Duinen van Texel. Heide, duinen, strand en bos wisselen elkaar af. Nabij uw rustig gelegen appartement ligt de bruisende badplaats De Koog met leuke winkeltjes en uitgaansgelegenheden.

Geniet van de zuivere Texelse buitenlucht en laat u ook eens heerlijk verwennen in Kuurcentrum Hair, Face & Body Care in Residentie Californië. Een verkwikkende massage, schoonheidbehandeling en nieuw kapsel doen wonderen!

Bijzonderheden residentie californië

Parkfaciliteiten:
Receptie,

Alle appartementen zijn rook en huisdiervrij.

Boekingsinformatie
Vaste acties krim.nl

Fotowedstrijd 2019

Meedoen aan de fotowedstrijd van 2019? Dat kan! Het thema voor 2019 blijft 'Meer Texel(s)'. We kijken uit naar de inzending van uw mooiste Texelvakantiefoto's. Inzenden kan nu al!

Doe mee & WIN:
Maak met uw Texelfoto's ook kans om een gratis weekend te winnen in een comfortabel chalet op Vakantiepark De Krim!

Meer informatie

Krim.nl logo
Laatste krim.nl nieuws
GRATIS bootticket voor uw auto

GRATIS Bootreis
Boek nu een verblijf van minimaal 1 week in een bungalow, luxe (familie)villa, landhuis, chalet of appartement op een van onze parken en ontvang een GRATIS bootticket voor uw auto. Bekijk de actievoorwaarden:

Meer informatie

Ligging residentie californië

De ligging van "residentie californië" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.