Finspark Herikerberg

40

Finspark Herikenberg ligt in het mooiste stukje van de Tuin van Nederland, zoals Overijssel ook wel wordt genoemd. Het kleinschalige park is gelegen aan de rand van het bos en biedt u met name ontspanning en stilte. Onder deze omstandigheden kunt u optimaal genieten van de natuur. U kunt dit doen vanuit de mooie bungalows op het park of terwijl u de bospaden bewandelt, of per fiets aflegt. Grote steden als Almelo, Enschede en Hengelo kunnen prima gebruikt worden voor dagtripjes. Als u van fietsen houdt, dan mag de 5 sterren route door het Hof van Twente zeker niet ontbreken. Deze brengt u langs kastelen met prachtige tuinen, gerestaureerde wind- en watermolens en historische dorpen. Deze omgeving is dan ook een waar eldorado voor wandel- en fietsliefhebbers.

Bijzonderheden finspark herikerberg

Parkfaciliteiten:
Fietsverhuur, Sportveld(en), Fietsen, Speeltuin, Sauna, Kiosk, Receptie, Internettoegang, Parkeerplaats,

De bungalows zijn letterlijk afkomstig uit Finland. Het hout is afkomstig uit de uitgestrekte bossen van Finland en de bungalows zijn gebouwd door Finse bouwvakkers. Massieve houtbouw en ecologie gaan hand in hand. Dat begint al bij de productie van het basismateriaal: Fins grenen. De houtwinning is in Finland aan strenge eisen onderworpen, waardoor het kappen en herbebossen in balans wordt gehouden. De bossen zijn immers Finlands grootste natuurlijke hulpbron. Gezien de aard van dit vakantiepark zijn groepen werknemers niet toegestaan!

Boekingsinformatie
Roompot.nl logo
Laatste roompot.nl nieuws
Tot wel 40% korting op uw vakantie

De Vroegboek Voordeelweken zijn begonnen! Boek nu uw verblijf voor 2019 en profiteer van kortingen tot wel 40%!

Meer informatie

Ligging finspark herikerberg

De ligging van "finspark herikerberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.